Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Minieczka

Dlaczego tak malo ludzi chodzi do kosmetyczki i na manicure

Polecane posty

Gość Minieczka

Pozniej widac na ulicach zaniedbane kobiety, z odrostami, brudem pod paznokciami, ohyda

Gość abrabra
zeby nie miec brudu pod paznokciami nie trzeba chodzic do kosmetyczki ,to samo odrosty.niewiem moze ty jestes taka nieporadna i musisz korzystac z usług innych aby miec czyste paznokcie.Ja nie chodze do manikiurzystki i mam ładne zadbane i pieknie pomalowane paznokietki. a do fryzjera chodze jak mam kaske.

Gość ale głupie pytanie
nie wzystkich na to stac ,a dbac o siębie mozna bez kosmetyczki i manikiurzystki

Gość Tomcio z Paluch2
a to po wizycie u kosmetyczki albo po manicure nie ma odrostow? hahaha

Gość alejjjjjjaaacie
puste i kasiaste baby cały czas tam chodza

Gość durna jakas
to strasznie drogi uslugi w tym biednym kraju

Gość Lempicka Lolita23
Jak sie pracuje, a nie obija, to stac cie prawie na wszystko

Gość najwiekszy frazes jaki słyszał
nie wszedzie sa wysokie zarobki.Jak sie ma rodzine na utrzymaniu i 2 pensje ok 1000zł to nieraz niestarcza.Wiec niepisz frazesów.No chyba ze dajesz i zarabiasz kupe kasy a sama nie umiesz zadbac o siebie i ktos musi czyscic ci paznokcie.

Sama wszystko potrafię wykonać :o Może ty masz dwie lewe ręce.

Gość Lempicka Lolita 23
ja mało robie a duzo zarabiam i stac mnie na wszystko.I wole jak mi ktos usługuje.

Gość Lempicka Lolita 23
1000 zl tyle zarabia dzisiaj operator miotly, nie rozmieszaj mnie. Tylko jak ktos woli nie pracowac i siedziec w domu, wtedy kasy nie ma

Gość ale ci zazdrościmy

Gość ale ci zazdrościmy
a Ty jesteś operatorem czego? chyba fiuta szefa :D

Gość cie chybva porabało
widac ze jestes nieopierzona siksa i nie znasz zycia.1000zł zarabia nie tylko operator miotły.Kierownik w markecie np.1200zł, kasjerka1000zł,itp itd.sooory ale to nie jest duzo.Zreszta nietrzeba chodzic do kosmetyczki czy manikiurzystki aby super wygladac.Przy dostepnosci dzisiejszych kosmetyków mozna samemu zadbac o siebie,No ale smarkule tego nie potrafia ,wola wydawac kase tatusiów.No i dobrzechcesz to se chodz. nie wszyscy musza tak jak ty.

Gość Lempicka Lolita 23
szefa i nie tylko, trzeba byc zaradnym aby miec kase na upiekszanie siebie ;-)

Gość jacieeeeeeeeeeee
autorka ma chyba kompleksy

Gość lalka barbielalalal
skad takie durne pytanie

Gość bardzo bardzo
bardzo dobrze że pustaki latają do kosmetyczek. W ten właśnie sposób nabija się koniunkturę i Polska powoli się rozwija. Lepiej żeby pustaki wydawały kase tatusiów (czy to biologicznych czy tzw. sugar daddies, czyli tych od robienia im dobrze), to korzystają wszyscy. Kosmetyczka na nich zarobi, to pójdzie i kupi sobie kwiatka, na tym zarabia florysta, który kupi sobie perfumy, itd. koło saię kręci. Tak więc, kochane dziewczynki, które jeszcze nie mają na utrzymaniu rodzin, nie muszą opłacać niekończących się rachunków za utrzymanie dużego domu itd itp: WYDAWAJCIE KASĘ!!! Sama zarabiam nieźle, ale na kosmetyczjkę szkoda mi pieniędzy. Chodzę tylko i wyłącznie na podstawowe zabiegi, czyli oczyszczanie skóry buźki, zresztą bardzo rzadko, raz na rok właściwie. O paznokcie każdy normalny człowiek umie zadbać w zaciszu domku, jak i o resztę.

Gość ahahahahahahahahahaha
ale pusty topik,tylko pustak moze na cos takiego wpasc.

Gość tak popieram
niech takie dziewczatka wydaja kase na zabiegi upiekszajace ,bo dzis normalnie wyszłam na ulice i sie przestraszyłam -same brzydule z odrostami i brudnymi paznokciami-strach -buhahahahaha-one chyba poprostu sa tak puste ze bez kosmetyczki ani rusz, jakby pozamykali takie zakłady na pare dni to normalnie brudem by zarosły buhahahahah

Gość ale mię ubawiłaś dziecię
Nie wiem skąd jestes i jaki rodzaj pracy wykonujesz, ale o zarobkach w tym pięknym kraju, dziecko, wiesz naprawdę malutko. Zarabiam 900zł na rękę + prowizja od sprzedaży około 150 do 300zł. Policz więc, jeżeli potrafisz. A operatorzy miotły to może w urzędach zarabiaja po tysiaku, bo w szkole, a do tego wiejskiej, mają po 750zł i cieszą się . więc dziecie , może jesteś jedną z tych stójkowych na trasach szybkiego ruchu. Nie dziwi mnie więc, że musisz latać do kosmetyczki. Twoje ręce ciężko pracują .... Ja sobie świetnie radzę sama z paznokciami, zdarza mi sie korzystać z usług kosmetyczek lub manicurzystek-jednej z nich w jej własnym zakładzie zrobiłam wzorki na paznokciach :P

Gość Kassikkkkkk
:O Piszesz to tak jakby każda miała kase na takie rzeczy

Gość nie chodze do kosmetyczki
bo mam dobra cere, wole wydac na dobre kosmetyki. Bylam ze 3 razy i zadnego efekty oprocz lzejszej kieszeni Manicure robie sama, po tym, jak widze,ze nikt prawie nie dezynfekuje porzadnie narzedzi - boje sie HIV i zóltaczki czy chocby grzybicy.

Gość Lempicka Lolita 23
jestem po studiach, zarabiam okolo 3 tys netto i to nie moja wina, ze stac mnie na takie uslugi. Mam prawo wydawac na co chce

Gość nie chodze do kosmetyczki
poza tym to co robi manikiurzystka i kosmetyczka jest proste , potrafie zrobic dokladnie to samo a nie wydam kasy

lempa, gratuluje ze Tobie sie tak powodzi, ale nie wyrazaj sie o innych zle, dlatego ze sa biedniejsi. to ze ktos zarabia mniej nie znaczy ze jest nie zaradny, nie wyksztalcony, ma beznadziejna prace. Tobie sie udalo. nie kazdy ma takie szczescie. a uwierz mi wiele ludzi na prawde sie stara. ciesz sie ze mozesz wyadawac na takie pierdoly jak kosmetycznka czy manicure. my sie cieszymy ze potrafimy sobie poradzic bez nich.