Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o wurwa

Ugryzła mnie ćma

Polecane posty

Mam ślad jak po pokrzywie cm na 2cm... Zupełnie się tego po niej nie spodziewałam... :(

Widzę,że na złym forum umieściłam swój temat. Bardziej odpowiednim miejscem byłoby uczuciowe lub nawet erotyczne,ale malinka już znika... ;)

Film nie jest super... Nie ma też żadnego związku z moim tematem,ot jakieś wspominki z wycieczki... Może lepiej by pasował gdzieś indziej? :p

Gość mam ją
ojej , nie strasz u mnie w pokoju też zamieszkała ćma wieczorai wylatuję z cienia boję się, ze moze mi coś zrobić :(

Już nie ma śladu,spokojnie :) U mnie jest dużo ciem,bo siędzę wieczorami przy otwartym oknie... Tylko jedna okazała się agresywna ;) Ale nie ubię ich i tak,nawet gdyby miały być grzeczne,to i tak wzdrygam się kiedy przelatują blisko...

A mnie wczorajszej nocy pogryzł komar,nastopie w 4 miejscach :/ I nie tylko :/

Carinio -- ajc znam ten ból.....mnie od 3 dni \"gryza i gryza\"..... chyba mam za slodka krew:P;)

Gość dziwaczne to obyczaje
Znam ten ból, otwórz okno a komar mnie odnajdzie..... Chyba wydzielam jakieś fermony.....Może byc cały pokój pełen ludzi, ale komary gryzą tylko mnie....

Ponoc Rh (-) tak mają .....

podobno mam gorzka krew ;):P no ale jak widac komary sie nie myla a to z ćmą to mnie totalnie zdziwilo :P mnie jeszcze nie ukasila....z tego co wiem oczywiscie:) Moze nie bede sprzatac w domciu i pajaki zajma sie tymi komarami itp, hahaha

Haha, pająki się zajmą komarami, komary cmami a cmy Tobą......aaaaa kotki dwaaaaaa..... nic nie będą robiły tylko ciemy liczyły.....

YY,właśnie naliczyłam że na jednej stopie(prawej) mam 6 ukąszeń i to tak w rownoleglych odlegosciosciach,jedno to mam pod spodek stopy,plus ukąszenie na nodze z boku uda i z boku lewym koło biodra. Mnie ćma nigdy nie użarła,ale końska mucha owszem. :/

dziwaczne to obyczaje hehehe dodac 3eba tez inne robale.. pozniej przyjda mrowki :P itp, i smietnisko gotowe.. fuuj az mi sie przypomnial reportaz z \"Uwagi\" na TVN .. pokazywali w Nim kobiete chyba po 60scte,nie wiem dokladnie, bajka, i zbierala wszysktko,doslownie wszystko i same robale jej sie tam nagromadzily az wychodzily na klatke schodowa :O:O Przykre:O

Carinio - ladna kolekcja;) He he he to 3eba nakrywac sie jak sie spi ale z drugiej strony mozna zadusic sie:) albo smarowac sie 3ym jakims przeciwkomarowym preparatem ,chociaz te cwane juz sie uodponily:P

Kupię sobie taką obrożę jak dla kotów na pchły.....moż erobale bedą uciekac....

Angel,no chyba powinam się czyms smarowac,a spalam z jedną nogą na wierzchu to dlatego tak mnie komarzyca pożarła. :/

Wczoraj sprawiłam kotu to mogę i sobie podarowac taki luksus, całe 5 zyla.....

Gość lukaszbie
dzis cma mnie ugryzla az krew mi leciala powaznie jak po konskiej musdzce jak mnie kiedys sup...ertolła to takl samo tylko mialem babel wokół ukąszenia przez 3 tygodni eteraz ne wiem nawet lepiej uwazac na wszystko przynajmniej takie ninsekty na nie leca nie jest zle *(((((pzdr)))___dla upoppietolonych przez te qrfyy

Gość lukaszbie
juz jest liopa mozxe w pl nie ma jadowitych skorpionow pajakow ale sa te zapiertolone kleszcze konskie muchy (ćmy) pasikoniki mogą nawet ukurfić że az siknie pijawki ____żmije wogole uj w to all/.////////////////////////