Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helpppp

Podrażnienia po depilacja wąsików

Polecane posty

Gość helpppp

dziewczyny wczoraj pierwszy raz zgoliłam wąsik woskiem i mam takie czerwone plamy,chyba mam strasznie wrazliwa skore:( jaki krem byscie poleciły by jak najszybciej zagoic podraznienia??

Gość helpppp
bo dzisiaj wieczorem chce wyjsc a to takie czerwowone....mam gupie mysli ze to wogole nie zejdzie;(

też takie mialam po depilacji kremem.Tzeba samrowac czyms lagodzacym i tyle.Zejdzie,nie martw sie,ale moze na przyszlosc lepiej nie gol.Idz do kosmetyczki na wosk albo uzyj delikatnego kremu (chociaz tego sposobu raczej ci nie polecam-zrobilam dwa arzy i wystarczy.po pierwszym wszytsko bylo cacy,a po drugim- tym samym kremie-uczulenie).

Gość helpppp
czyli moze byc alantan plus??

Gość helpppp
a jak dlugo to u Ciebie schodzilo? wiesz chce zeby jak najszybciej to zbledlo, wtedy puder pokryje lepiej:)

dosc dlugo po uczulenie-kilka dni,okolo 4. Ale po pierwszym razie juz na drugi dzien bylo ok:)

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość kassssia
a jezeli o chodzi solarium...to czy po usunieciu wloskow za pomocca cieplego wosku nie zostanie jasniejsza plama...ja jestem dosc mocno opalona i smiesznie by to wygladalo!!!!