Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DDE

Załamana jestem !

Polecane posty

Gość DDE

w poniedzialek obrona a ja znajduje coraz wiecej bledów w mojej pracy licencjackiej.Az boje sie isc na obrone :(

Jezeli masz duzy strach i stres, sprobuj sie troche zrelaksowac, odsun od siebie te wszystkie ksiazki. Idz troche na spacer, pogadaj z przyjaciolmi. Idz na zakupy i kup sobie jakasc drobna rzecz, ktora sie Tobie podoba, to w wiekszosci kobieta pomaga na dobre samopoczucie. Zycze Tobie dobrych wynikow na egzaminach, napewno dasz sobie rade. POWODZENIA

Gość DDE
napisałam także przez "rz" :(

Gość DDE
podszywaca dziekujemy

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie zastosowalas sie do podstawowej zasady: NIGDY NIE PRZEGLADAJ PRACY po oprawieniu :P

Gość DDE
no ale u nas glownie pytaja z pracy. Musze ja wykuc na pamiec.

to nie zazdroszczę u mnie tez pytali z pracy ale na pamięć nie kułam, wolałam nie jechać tekstem z pracy tylko wykazać sie zrozumieniem tematu we \"własnych słowach\" :)

ale po co na pamiec kuc. Jesli sama robilas... to chyba wiesz co ;)

Gość DDE
przesadzialam z kuciem. No ale musze ja przejrzec przed obrona.

DDE - tylko spokojnie został ci ostatni, najśmieszniejszy wg mnie, egzamin na studiach to nie jest takie trudne wierz mi, czysta formalność a jeśli pracę sama pisałaś to powinnaś ją znać na tyle, żebyś była w stanie odpowiedzieć na pytania chociaż w podstawowym zakresie :)

Moj promotor zwykl mawiac o obronie pracy magisterskiej: "10minut wstydu i tytul na cale zycie" :P

Gość pani magister prawa administra
nie przejmuj się. Jak juz Cię dopuścili do obrony to dobrze jest. Mało kto czyta te prace. Jedynie promotor. Reszta przegląda tylko spis trześci i trochę pracy. Zobaczysz. Bedzie dobrze Powodzenia

Gość DDE
pewnie ze znam swoja prace. Ale jak ja przegladam wylapalam pare niedociagniec :( i tego sie boje . ZE kmisja to zauwazy

komisja kicha na twoje niedociągnięcia :D nie znam pracy bez nich chyba (sama do dziś nie wiem czy mój licencjat miał prawidłową cześć analityczną bo sama liczyłam \"na czuja\" - i nikt się nie czepił; na szczęście w pracy mgr pisałam czystą teorię)

Gość MMMXXX
ja tez juz po oddaniu znalazlam od cholery bledow i to niesamowicie glupich czasami. co tylko dowodzi tego ze mowi promotor nie czytal pracy.balam sie do ostatniej chwili ze mnie nie dopuszcza do obronyi co? i za prace piatke dostalam a recenzent nie przyszedl na obrone bo niby byl chory :) daj spokoj oni maja tych prac naprawde duzo i tylko pobieznie je przegladaja albo i to nie. no chyba ze na jakiejs naprawde prestizowej uczelni studiujesz

Gość DDE
dzieki wam za słowa wsparcia. Tak bardzo sie tym martwie. Pocieszam sie tym ze u nas na uczelni przechodzily prace z 40% palgiatem to te bledy to pikus.

czytając pracę spróbuj wymyślać pytania jakie mogą paść (przy czym raczej ktoś na głowę by upadł gdyby miał zapytać o jakiś detal czy konkretną cyfrę) pytania na ogół są średnio ogólne (dotyczą wybranego zagadnienia z pracy)

Gość bez strachu prosze
ja tez sie ogromnie balam, pelono literowek znalazlam, a czytalam prace przed oprawieniem nie wiem ile razy i moja mama i kolezanka, a po oddaniu patrze a tam nawet w pismienictwie blad i do tego wydawalo mi sie ze o 1 wniosek za malo mam, bylam przerazona nie wiedzialam czy lepiej zwiac prace i poprawic to czy lapiej sie nie przyznawac i liczyc na to ze nie zauwaza. na dzien przed obrona spotkalam mojego recenzenta i pierwsze co powiedziazl to nie ze mam za malo 1 wniosek tylko ze ten ktory mam napisany nie bardzo wiaze sie z moim tematem pracy- kurde myslalam ze umre, na obreone nie chcialam wnet isc... i wiesz co dostalam 6!!! oni naprawde rozumieja, ze to jest 1 nasza praca i kazdy ma prawo jakies pomlki miec! nie przejmuj sie, bedzie dobrze! poza tym pozniej pelno moich znajomych stwiedzilo, ze tez mialo bledy i jakos pozdawali z dobrymi i bardzo dobrymi wynikami. powodzenia na obronie!!! :)

Gość MMMXXX
ja tez sie martwilam tak ze na tydzien przed na prochach uspokajajacych jechalam :) ale to pic na wode.zobaczysz bedzie dobrze. oni zazwyczaj przepychaja ludzi wiec naprade trzeba sie bardzo starac zeby tego nie zdac :)

Gość DDE
tak jak rozmawiałam z ludzmi z roku, którzy juz sie obronili to mowili ze nie jest tak zle. Ze calkiem spoko atmosfera. Mam nadzieje ze bedzie ok:) DZIEKI WAM ZA SLOWA OTUCHY :) pomoglo mi to :)

Gość DDR
KOCHANI! mieliście rację:) obrona to tylko formalność. Promotor okazał się być wspaniałym człowiekiem :)

Gość khehakhe
Nie bój sie. Ja tuz przed obrona dopatrzylam sie literówki w nazwisku swojego recenzenta - powoływałam się na niego w swojej pracy. ( Niestety Word potraktował jego nazwisko jako pomyłke i automatycznie je "naprawił" a ja tego nie zauwazylam na czas. Wiadomo, każda pomyłka denerwuje ale literówki nie decyduja o ocenie. :-)

Gość khehakhe
AAAA, temat nieaktualny ;)