Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dziabong

niezdecydowanie

Polecane posty

Go艣膰 dziabong

Witajcie dziewczyny, m贸j wielki dzien 6 pa藕dziernika - jak to zwykle bywa zaczynam kombinowa膰 co z kwiatkami, wlosami paznokciami,makijazem. Z suknia posz艂o mi o dziwo szybko - chcia艂am co艣 i jak zwyle wyszlam z czym innym bo to co chcia艂am wyglada艂am jako艣 nijak. Jak wy sobie radzicie z podejmowaniem tak wa偶nych decyzji? Ja jestem straszliwie niezdecydowana niby wszystko mi sie podoba a nie umiem podjac decyzji.. ehh tez tak macie? Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 tatianaa
te偶 tak mam.... wesele we wrze艣niu a nadal mam mn贸艣two w膮tpliwo艣ci,suknie te偶 wybra艂am inn膮 ni偶 kiedys sobie wymarzy艂am-wygl膮da艂am w takim kroju jak p膮czek..wiec b臋de miec prost膮 jednocze艣ciow膮..ale nadal nie wiem czy bra膰 welon czy nie;)podejmowanie tych wszytskich decyzji jest straszne

Udost臋pnij ten post

ja tez pa藕dziernikuje ;) no ja w sumie mam suknie wymarzona, tylko ze cholernie niewygodna ;( coz, musze wytrzymac cala noc w tym gorsecie ;( a reszta..hmm..ja sie tylko obawiam ze nie dobiore koloru bolerka, stroika, butow. A przeciez sukni nie moge brac aby porownac, nie mam probki materialu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziabong
Ja mam welon - taki nie za d艂ugi i niezbyt krotki. Suknie wybralam dwuczesciow膮 ale gorset wiazany na szyjce - wtedy biust 艂adnie wygl膮da. suknia ecru i beda zlote dodatki, buty wybra艂am w salonie, niezbyt du偶y obcasik przysz艂y m膮z mojego wzrostu, a co do bukiet贸w i reszty - chyba zwariuje... a wy co macie?

Udost臋pnij ten post