Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 24LETNI FACET

POWAZNE PYTANIE!CZY TO SZKODZI JESLI JA SIE NIE ONANIZUJE I NIE UPRAWIAM SEKSU

Polecane posty

Gość 24LETNI FACET

PYTAM POWAZNIE I PODSZYWY SOBIE DARUJCIE.. PYTAM CZY TO SZKODZI ZDROWOTNIE JESLI NIE WYLADOWUJE SIE SEKSUALNIE..

Gość 24LETNI FACET
pytam bo lekarz kiedys sie wypowaidal jakis w tv ze brak wyladowania seksualnego szkodzi na zdrowie i objawia sie pozniej nadcisnieniem i zawałami..czy to prawda.. nie pytajcie mnie czemu tego nie robie.. mam swoje zasady ..i nie robie i już . gdy mialem 17 lat robilem to czesto ale w wieku 18 lat przestalem i t oza sprawą religii i zasad..nic wiecej nie chce pisac..chce wiedziec czy to szkodzi tylko..

Gość 24LETNI FACET
dziewczyny nie mam wiec jestem prawiczkiem ..niestety..u mnie ani seksu nie ma ani masturbacjii ..

Gość cfgfgf
szkodzi i to bardzo..agresja i zawały serce.

Gość to nienormalne
czy jestes ksiedzem. tfu nawet ksieza to robia.

Gość 24LETNI FACET
nie pytam czy to normalne tylko czy szkodliwe..moze mi ktos odpowiedziec powaznie..dlaczego nawet tu gdzie myslalem ze siedzą powazniejsi ludzie .kobiety..są małolaty..które sie smieją ..

moim zdaniem nie powinno szkodzić i to jest totalna bzdura , że \"wszyscy to robią\" i że \"szkodzi\". Po prostu kierujesz energię w inne sprawy życiowe, nie wiem, uprawianie jakiegoś sportu, nauka, praca, dom. A jak przyjdzie miłośc, to będzie i seks. I na pewno fajniejszy niż u tych ludzi, którzy nie szanowali swojego ciała i sobie folgowali.

Gość kadzidło_napchane_zielem
obierać piskorza łapać padalca skrobać zaskrońca czochrać węgorza oliwić peryskop łapać dziabąga łuszczyć fraglesa smerdać febelsa krzywić Beizera nastawiać kompas regulować szminę wkręcać nita targać drzazgę grzebać w mateczniku obierać bananiaka muskać pogrzebacz wieszać pęto czesać kabanosa trzeać kaszaniaka rwać psiaka pucować wkręta ciosać strzałę wiązać sznurówę łapać dzikuna spętać szatana osidlić zaganiacza

O matko jasne ze nei szkodzi... Czlowiek to nie zwierze. Nie przejmuj sie glupotami:)

bez przesady,nie przejmuj sie tak tym,jesli nie czujesz z tego powodu,ze wzmaga sie u ciebie jakas agresja i jestes normalnie aktywny w roznych sprawach to ci to nie zaszkodzi. Jestem pelna podziwu i szanuje takich facetow

Gość trfb77
ja juz wiele lat to robie i w jakis sposob to moja druga droga zycia nie powiem byly chwile i sa tez nadal zwatpienia czy leku o zdrwie ale od 30 lat nie zauwazylem zadnych zmian

Gość gość
Prostatę trzeba przepłukać raz na jakiś czas, inaczej zwiększa się i to bardzo , ryzyko powstania raka prostaty.