Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agik

nie wiem....

Polecane posty

Gość agik

poradzcie dziw=ewczyny...cy zmiana klimatu moze miec wplyw na skutecznosc tabletek antykoncepcyjnych?wybieram sie na wakacje w inny klimat niz w miejscu zamieszkania...moze moje pytanie wyda sie glupie ale chcialabym poznac zdanie innych osob...:)

Gość to rzeczywiscie
glupie pytanie

a ja uważam, że klimat może mieć wpływ!!! ja np. w innym klimacie dostałam okres wogóle nie w terminie Ale najlepiej zapytaj swojego gina pozdro

moim zdaniem to tabletki będą działały dalej tak jak powinny, ale twój organizm może na nie inaczej reagować- tak mi sie przynajmniej wydaje

Gość okiii
no wlasnie...czy ktos kto mieszka w gorach i jedzie nad morze ma sie obawiac?klimat obniza skutecznosc antykoncepcji??

Gość okiii
chodzi mi o zmiane klimatu...

no może nie obniża stopnia antykoncepcji, zle napewno klimat jakoś wpływa na organizm Ja mieszam w górach i tak jak wczesniej pisałam jadąc nad morze dostałam okre nie w terminie, więc klimat wpływa jakoś na nasz organizm

logiczne że jak sie nagle zmieni klimat to moze to miec wpływ na organizm jakiś, ale na pewno nie upośledzi to funkcji wątroby czy trawienia- a to jest przeciez ważne by tabletka sie wchloneła