Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona psychicznie

Czy dziewczyna, która jest owłosiona na twarzy ma szanse na związek z facetem?

Polecane posty

jestem ładna, szczupła ale mam nadmiernie owłosioną twarz i ciało. Wąsy wyrywam więc ich nie widać ale mam widoczne włosy na brodzie i policzkach. Sa jasne ale długie i gęste. Nie leczę sie tabletkami ponieważ z tego sie nie da wyleczyć. Laser działa tylko na ciemne włosy. Boję się że po wosku włosy będą odrastać twardsze i sterczące(tak jak pod nosem w dodatku robią sie blizny) Po elektrolizie też robią sie blizny, kupiłabym epilar ale na allegro nie ma nie wiecie gdzie jeszcze można kupić? Może powinnam to zaakceptować tylko czy moge liczyć na akceptacje ze strony faceta? Czy to prawda że starsi podchodzą do tego bardziej tolerancyjnie?

Gość Niezła interpretacja
Nie wiem, czy Ci to pomoże, ale poczytaj o depilacji cukrowej na Zdrowiu i Urodzie. Może można i twarz ? Powodzenia.

Gość anka c
ile masz lat? ( pytam bo zastanawiasz sie czy starsi faceci sa bardziej wyrozumiali) czy bylas juz w jakims zwiazku? jestem pewna,ze dla fceta ktoremu bedzie na Tobie zalezalo to nie bedzie problem, przekonalam siejuz ,ze faceci sa bardziej wyrozumiali niz nam sie wydaje...sa zdecydowanie bardziej wyrozumiali dla ludzkich niedoskonalosci niz kobiety ale niestety pewnie zanim spotkasz fajnego faceta nameczysz sie przez swoje kompleksy(taki juz nasz babski los ;P )

Gość nie przejmuj się
nieraz widziałam wąsiaste kobiety na ulicy i z reguły były to mężatki, więc i na ciebie przyjdzie pora

mam 18 lat nie byłam w związku

Gość Agatka wasatka
nie przejmuj sie pewnie ze masz szanse.Ja mam ten sam problem.Mam bardzo ciemne owlosienie: nogi, rece, wloski na brodzie i tak dalej..... Zaczal sie okres dojrzewania i zaczela sie moja tragedia. Co z tego ze mialam naprawde ladna buzie,sniada cere, duze czarne oczy i dluuugie rzesy jak i tak bylam niszczesliwa.Golenia jeszcze nie bylo w modzie, nie bylo zadnych depilatorow i takich tam innych wspomagaczy.Wstydzilam sie strasznie, nigdy w lecie nie ubralam sukienki czy spodenek,nigdy nie poszlam sie kapac na jezioro,zawsze tylko spodnie z dlugimi nogawkami. Mama mnie zawsze pocieszla i wyrywala te moje biedne wasiki. Mylslalam ze tylko ja mam taki problem.Czasami w klasie chlopaki mowili do mnie "Agatka- wasatka".Jeszcze na dodatek moje durne imie Agata rymowalo sie z przezwiskiem.:o Ale pewnego dnia poznalam paru ludzi wsrod nich 4 chlopcow( zawsze myslalm ze chlopaki to swinie bo tylko oni mi w szkole dokuczali) Ci ludzie poznali moja zyciowa tragedie i nie bylo to dla nich nic nienormalnego.Powiedzieli mi ze nienormalne to jest to ze sie przejmuje takimi glupotami.Pojechalam z nimi na wakacje i pierwszy raz ubralam krotkie spodenki. I od tej pory przestalo mi to przeszkadzac.I zawsze znalazl sie jakis wielbiciel ;) ktoremu moj wasik nie przeszkadzal :D Teraz mam meza i absolutnie mu to nie przeszkadza i nigdy nie przeszkadzalo.Chodzilam z nim 3 lata zanim sie pobralismy.Przed nim mialam tez chlopaka przez 2 lata.Tak ze glowa do gory i nie przejmuj sie tym wcale.

Gość anka c
no i wlasnie dlatego sie zastanawiasz... nie martw sie wiele dziewczyn ma jakis skrywany feler ;P a wiele ma takie co sie ich niestety nie da ukryc...pryszcze, wlosy, rozstepy, nierowne piersi...haha pewnie jeszcze mnostwo tego jest i wszystkim sie nam wydaje ze jestesmy przez te bzdety odrazajace dla facetow pewnie ze zawsze znajdzie sie jakis palant co Ci powie, ze jestes kobieta z broda, i bedzie ci strasznie przykro, ale coz poradzic takie zycie...;P ja mam tradzik i moj facet mowie mi ze jestem sliczna i sie ze mnie smieje jak sie go pytam czy moge wyjsc z domu bez pudru :) ( jakbym mogla to bym pewnie spala wypudrowana zeby mnie nie widzial) mam 25 lat im jetsem starsza tym mnij mam kompleksow na tym punkcie a faceci im starsi i im bardziej na poziomi tym mniej dostrzegaja takich glupot, jak pare wlosow za duzo:)

Gość anka c
no i okres kiedy dziciaki wytykaja palcem kazda bzdure i krzycza za dziewczynami np "deska" juz masz za soba:) nie daj sie wpedzic w depreche wlasnym kompleksom! pewnie jakbys pokazala wloski jakiemus facetowi i powiedziala ze to takie straszne, to by sie popukal w czolo ( tak jak pisala agatka) no i przstan sie w tym lustrze na te wloski gapic i sprawdzac czy widac i pod jakim katem najbardziej okropne sie wydaja!!!!! ;P

Gość lala+
dzisiaj widziałam okropnie poparzoną dziewczynę na recach niepowiem niewygladało to ładnie ale najfajniejsze było to ze ona szła pod ręke z nawet nawet fajnym chłopakiem takl wiec niektórzy licza sie z tym co masz w srodku a nie tylko z wygladem:)

nie przejmuj sie. mam kolezanke ktora ma taki sam problem jak Ty. tez ma ciemne wasiki ktore sobie wyrywa a na twarzy(zwlaszcza na brodzie) jasne ale dlugie wloski. i wiesz co? nie moze opedzic sie od chlopakow :) jest bardzo ladna i sympatyczna a chlopakow najwidoczniej jej zarost nie przeszkadza:)

Gość anka c
lala- nie zgadzam sie z toba... mi sie poprostu wydaje ze taki facet nie mysli sobie..."ale te poparzenia paskudne, ale i tak ja kocham bo jest cudowna osoba" tylko poprostu ma to w nosie, ta dziewczyna mu sie podoba zarowno fizycznie jak i jej wnetrze

gdy bylem malolatem starsi zawsze powtarzali... na dluzszy zwiazek szukaj dziewczyny hm..z wloskami ;) maja duzy temperamnt :) sprawdzilo sie w 100%

wow! nie myślałam że trafią mi sie takie cudowne opinie:) i to od ludzi którzy nie mają tego problemu. Dziękuję wam bardzo, że mnie nie olaliście. Dzięki wam poczułam sie dużo lepiej tym bardziej że w moim otoczeniu raczej nie mam z kim o tym pogadać a zresztą jest to krępujący temat i wielu ludzi nie rozumie jego powagi

Ciesz sie zyciem zmeczona :) wszystko przed Toba.... przy depilacji zostaw kilka wloskow ;) to dziala na facetow jak lep na muchy , oczywiscie na tych ktorzy znają sie na kobietach ;) 🖐️

Gość no na pewno
znajdziesz sobie meza w kocu kazda potwora znajdzie swojego amatora, tylko ze pewnie bedzie to jakis paskudny, brdzydki facet ktorego zadna kobieta nie chciala albo fetyszysta( jak ten powyzej) owlosionych kobiet, ale tobie to chyba nie przeszkadza jaki, byle byl......

Gość a ty do konca swoich dni
bedziesz trzepal kapucyna :D

Gość Mango28
czesc, zamowilam w 15 pazdziernika Epilar-system w Wielkopolskim Cdntrum kosmetyczny, www.epilar.pl, i zaczelam go stosowac. tylko nie raz na 4 tygodnie, jak jest napisane w opisach tego produktu w internecie. Chcialam pozbyc sie wąsika i wlosków na brodzie. Usuwalam wloski pencetą co 2-3 dni, i stosowalam epilar.Zauwazylam ze wloskow jest coraz mniej i mniej i rosna b. ciemne , ale coraz wolniej. Dzis mamy 15 listopada i ja juz pozbylam sie prawie wszystkichniechcianych wloskow. Zostaly jeszcze pojedyncze, jasne. Ale ja chce sie pozbyc WSZYSTKICH. Tak dlugo na to czekalam !!!! Jestem baardzo szczesliwa ze w koncu pozbylam sie tych oktopnych wloskow. Nie ma sensu isc do gabinetu na epilar. Usuniecie wasikow kosztuje okolo100-150 zl/zabieg. A opakowanie epilaru(2 tubki) 300 zl. I starcza go przy stosowaniu na wasik i brode na conajmniej lacznie 20-25 zastosowan. Oczywiscie dozujac rozsadnie, poniewaz tego jednorazowo nie bierze sie duzo, tylko odrobinke. Wmasowuje przez DOKLADNIE 1 min- preparat z tubki nr.1 a potem przez minute preparat z tubki nr.2 i najlepiej po tym zabiegu nie nakladac make-up, tam mnie sie wydaje, poniewaz moze to wpluna zle na dzialanie epilaru na mieszki. Polecam ten produkt, poniewaz jest skuteczny i mozna go stosowac samemu, co daje szbsze i lepsze efekty. Pozdrawiam wszytkich

Gość znam dziewczyne w
bardzo szcześliwym związku małżeńskim, która musi się normalnie na twarzy golić jak facet... więc odpowiedź brzmi - tak, ma sznasę :)

Gość znam dziewczyne w
a... i uwaga, uwaga! jej facet nie jest ani brzydalem, ani zbokiem, ani mutantem... normalny facet

Gość WROCŁAWIAK
ma szanse ale u normalnych facetów którym to się podoba jak np.mi,i podoba mi się taka uroda u kobiety.może się poznamy??? gwiazdor2007@gazeta.pl

Gość ofe rma
pracuję z taką dziewczyną która też ma dosyć mocno owłosione ciało. nogi depiluje ale na brzuchu i rękach ma włoski. na twarzy też usuwa ale trochę widać. i co. i gówno :P jest śliczna.

Gość hmmmmmm......
Autorko to sie nazywa hirsutyzm i mozna to leczyc hormonami> Idz do endokrynologa

Gość agnessaazkaa
nie wierze ,pokaz zdjecie

Gość wrocław
TAK MA,ALE TYLKO U NORMALNYCH FACETÓW,WŁAŚNIE JA SZUKAM TAKIEJ DZIEWCZYNY Z WĄSIKIEM -mój meil gwiazdor2007@gazeta.pl

15:43 [zgłoś do usunięcia] wrocław (gwiazdor2007@gazeta.pl) TAK MA,ALE TYLKO U NORMALNYCH FACETÓW,WŁAŚNIE JA SZUKAM TAKIEJ DZIEWCZYNY Z WĄSIKIEM -mój meil gwiazdor2007@gazeta.pl< /a> Fetyszysta? Normalnemu facetowi, jak sądzę, byłoby wszystko jedno, czy kobita ma "wąsika", czy nie, byleby była sensowna i zadbana. Ale specjalnie nie szukałby wąsatej... ani gładkiej :P

ja kiedyś spotkałem taka dziewczynę i mi się strasznie podobała

Gość to sie nazywa
hirsutyzm i leczy sie to hormonalnie