Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk

jak przekonac mame aby pozwiliła mi zrobic kolczyk w jwzyku?

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk

bo juz nie mam pojecia!?

Gość smiac mi sie chce
matki nie przekonasz. Jak sie uparla to nic nie wskurasz. A tak na marginesie po co chcesz kolczyk w jezyku? Przeciez to jest strasznie wiesniackie.

Gość Tomcio z Paluch2
o jak fajnie...kolejna 14latka na forum :D Czemu wszystkie mlode pipki sa tak puste i wydaje im sie ze sa fajne? Przeciez to zalosne... kolczyk w jezyku hahahaa

Gość wiesz co u mnie tez kiedys
byla taka wiesniacka moda na nooszenie kolczykow - dziewczyny seplenily, mlaskaly wygladalo to tragicznie. A po roku dwoch juz zadna nie nosila tego syfu. Wyglada sie oblesnie...

Gość afeee
To fakt, wyglada to strasznie, ale jak chcesz to rób. Tylko to niemodne. Po przekluciu jezyk spuchnie ci na cala buzie, bedziesz seplenic itd. Ale na szczescie jak wyjmie sie kiedys kolczyk, to nie widac blizny:)

Gość kokodeeee
jaka moda? ja mam kolczyka w ejzyku od 7 lat zanim jeszcze moda na piercing przyszla :o i ebde miec go do konca zycia bo uwielbiam piercing w roznych nietypowych miejscach szczegolnie :P sutki przebilam 4 lata temu. dzialaja mi na nerwy tylko znajome ktore jak zobaczą jakeigos nowego kolczyka to juz sikają bo tez chcą :o

Gość tak se myślę że skoro
łooo matkooo, w życiu bym nie zrobiła sobie kolczyka w języku a już tym bardziej w sutkach:o

Gość kokodeeee
przeciez mowilam z emi sie to podoba? i nie tylko w sutkach :P co z tego ze dodzia ma? dodzie mam w dupce :)

nie można jeść, język puchnie, psują się zęby. Taki kolczyk w języku lub w brodzie nie powinno się nosić dłużej niż 3 lata bo potem zęby masz do wymiany:o

Gość kokodeeee
haha to ja nie powinnam miec juz zębow od 4 lat :D zeby sie nie psują jesli zalozysz np. silikonową nakladke. ja taką nosze a moj dentysta jest wniebowzięty:)

wniebowzięty dentysta:D

Gość kokodeeee
wniebowzięty bo nie musi naprawiac duzo :P

domyślam się:P

Gość kokodeeee
no i mysle nad lechtaczką:) bol przy przekluwaniu sutka a jezyka,róznica bolu jest niewyobrazalnie różna. dlkatego przekluty jezyk jak dla mnie jest tak zwykly jak kolczyki w uszach..