Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sukienka

Skromna i delikatna sukienka obszyta opalem i swarovski

Polecane posty

Gość do upsss
Rzeczywiście, nie udała Ci się głupia prowokacja :] Skoro mówisz A powiedz B...

A mnie w tej sukience urzeklo to, w jaki sposob autorka o niej pisze... i ze sukienka byla jej wlasnym dzielem. Nie widze nic oryginalnego w kupnie wielkiej sukni w sklepie. Ta sukienka, choc jest prosta i skromna, to ma dusze :) I naprawde nie rozumiem tych zlosliwosci :O Dlaczego niektore osoby nie moga sie powstrzymac od zlosliwosci? Nie masz nic milego do powiedzenia, to lepiej zamilcz, topik jest skierowany do zainteresowanych kupnem, a nie do tych, ktorym sukienka sie nie podoba :O

Gość ciekawswka
upss - pokaz suknie bo jestem ciekawa z jakiego puktu widzenia oceniasz te suknie

Gość upsss ...
pozostawię to w sferze domyślności .... juz powiedziałam że sukni nie pokaże gdyż nie otrzyma obiektywnej oceny. Moze zrobię to na wlasnym topiku, tam gdzie nie rozpoznacie czyja jest ta suknia .... pomyslę. :))

Gość ciekawswka
NO ALE UPSS ja tez nie przebywam to calymi dniami tego topiku nigdy nie znajde nikt niczego nie ocenia obiektywnie a ja chcialabym zobaczyc twoja suknie bo tez oceniam te suknie jako neutralna tylko nie wiem, czy przy podobnej ocenie mamy gust podobny czy zupelnie inny

Gość Sukienka
Panno Wando, cena jak najbardziej do negocjacji. Możliwe też dorobienie wymarzonej biżuterii, (to moje hobby od baaaaaaaaaardzo dawna, nie ma więc projektu, którego nie potrafiłabym wykonać, nawer techniką wire wrapping, czy wigjigowe wywijaski, warunek to rozpoczęcie pracy w połowie września, bo mam teraz trochę do zrobienia). Enamorada, nie dziwne że suknia wiąże się dla mnie z emocjami. Była przez świetna krawcową, która od lat współpracuje z salonami, ale przez to miała dużo klientek i bałam się, że nie zdąży. Bałam się też, że mogła coś źle zrozumieć i uszyć inaczej niż chciałam. (Niby szyła dla 5-ciu koleżanek i wszystkie zachwycone, ale jednak). Włożyłam w nią kawałek serca, pomimo, że kompletnie nie umiem szyć i zajełam się jedynie projektowaniem, tłumaczeniem, kupnem koronki, kamieni, cyrkoni, których blask tak mnie zachwycił, itp.) Upssss, nie trzeba słuchać Radia Maryja, żeby lubić proste kroje podkreślające, a nie przytłaczajace urodę w tak ważnym dniu. Moje wymiary 102cm-biodra, 75cm pas w najszczuplejszym miejscu, pod biustem 78cm, (choć noszę staniki 75B). Całkowita długość sukienki ok 135cm. Muszę gdzieś zmierzyć wzrost, ale ma ok 170cm, a obcas 7cm (buty wybrałam takie, w których szłam płynnie pomimo, że obbcasów niecierpię i nie jestem przyzwyczajona do ich noszenia ;)).

Gość Sukienka
Nie piszcie do mnie, jak obszyć kamieniami i koralikami. Dogadajcie się ze swoimi krawcowymi! Poszukajcie na allegro cyrkoni. Możecie użyć kamieni i koralików np tych: http://art-bijou.pl/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,531/category_id,63/option,com_phpshop/Itemid,1/ Ja między kulki z opala dawałam trochę takich przekładek: http://art-bijou.pl/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage/product_id,598/category_id,63/option,com_phpshop/Itemid,1/ Ogranicza nas tylko gust i wobraźnia :) Życzę miłej pracy, przy kreowaniu sukien i zapraszam, gdyby komuś spodobała się moja :D PS.: Nie wiem, czy odpowiedź mailem dotarła, bo mi się dziwnie stronka skasowała. Jakby nie dotarł, to wysłałam tam tego linka: http://www.allegro.pl/item221531692_krysztaly_cyrkonie_aplikacja_zelazkiem_swarovski.html I napisałam, że z krawcową musisz się, Justynko dogadywać sama. Pamietaj, że placisz i wymagasz ;) Przynieś koraliki i Ci napewno Ci naszyje :) A jak nie, to wymień ja na lepszy model ;) Powodzenia :D

Gość Sukienka
Coś link nie działa: http://art-bijou.pl >>koraliki szkalne>>swarovski>> przezroczyste diamenciki AB 4 (4mm w zupełności wystarczą. Są po 70gr sztuka). Ja na sukience między kuleczkami dałam gdzieniegdzie te przekładki swarovskiego za 4zł z "kawałkiem". Albinosko, możliwe. Ja miałam różne korale przywiezione przez znajomą z zagranicy, dlatego wyszło taniej.

Aaaa, to zupełnie inna sprawa :) Swoją droga sukienkę miałaś niebanalną, gratuluję pomysłu i wykonania :)

Gość Sukienka
Dzięki. Sama bym troche inną górę wybrała, (dodałabym ramiączka koronkowe, takie "opadajace" na zamiona), ale męża strasznie kręciło takie bolerko i nie mogłam wybrać inaczej ;) a do ramiączek by już nie pasowało.

Gość Sukienka
Swoja drogą ciekawe, czy takie koronkowe bolerka tylko mojemu mężowi się tak wyjątkowo podobają, czy wogóle facetom. (Puszczę taką plotę i niedługo zapanuje nowa kafeteriowa moda ślubna, hihi). Nowa kafeteriowa plotka: OBCISŁE KORONKOWE BOLERKA Z WĄSKIMI REKAWAMI KRĘCĄ FACETÓW ;) :D ;)

Sukienka :D kochana ja byłam przekonana, ze Twój rozmiar to jakieś 34/36! Twoja suknia jest naprawdę przecudnej urody i dokładnie tak jak napisałaś - suknia ma podkreślać urodę - gwiazdą ma być osoba, która jest w nią ubrana a nie kreacja sama w sobie... swoją drogą mnie ciutek przeraża fakt, ze tak wiele dziewczyn małą fortunę wydaje na sukienki do ślubu - często przytłaczające i zupełnie do ich urody nie pasujące, ale ze znanego salonu... powodzenia życzę - a cena, którą podałaś wcale nie jest wygórowana! pozdrawiam 🌻

Gość
Mnie również bardzo podoba się suknia gustowna i podkreślająca urodę właścicielki :) Nie rozumiem też tych złośliwych uwag, skoro o gustach sie nie dyskutuje i każdy ma własny gust.....? Nie każdemu musi sie podobać ale po co takie teksty? \"Sukienko\" życzę powodzenia w sprzedaży sukni :) 🌼

Gość upsss ....
a ja z niecierpliwościa czekam na wieść kto w końcu ową suknie kupił .... ;)

Gość Sukienka
Nie do końca rozumiem motywy śledzenia tego wątku przez osobę o guście zupełnie innym niż mój, która wybrałaby sukienkę w kompletnie innym stylu. Po co tracić tyle czasu na dogryzanie komuś? Coś mnie nie interesuje - nie oglądam. Me, 36, jestem przekonana, że noszę rozmiar 38, czasami niektóre wyjątkowo obcisłe bluzki - 36. W 34 się nie wbiję, (przynajmniej nie przez jakąś gruntowną dietą ;) ). Pozdrawiam wszystkich bardziej i mniej życzliwych. :D

Gość upsss ...
SUKIENKA ... nie dramatyzuj. Nie Ty tracisz swoj cenny czas. Interesuję się wątkiem gdyz sie w nim odrobinkę udzieliłam. I ciekawi mnie kto po takiej "reklamie" kupi ta twoja sukienkę. I czy zrobi to bo sukienka faktycznie sie komuś podoba, czy raczej ze współczucia. Ba, nawet sama sie nad tym zastanawiam. w końcu to są grosze a mogłabym zrobić prezent mojej kuzynce której nie stać na sukienkę a wiem że gust ma podobny. Odwzajemniam pozdrowionka :)

Gość dziwne dziwne
Kiedy czytam teksty kobiet pokroju upsss to wstyd mi za własną płeć. Tyle jadu, nieuzasadnionej złośliwości, zwykłego chamstwa... Szkoda słów. Sukienka fajna ale mam już swoją wymarzoną ;)

Droga autorko, chciałam Cię pochwalić za świetny gust. Sukienka jest PRZECUDOWNA!! Na prawdę, jestem zachwycona!!!!!!! Niestety jej nie kupie, bo moja wisi juz w szafie i czeka, ale jakbym dopiero co sie osiła z zamiarem kupna to na pewno bym sie o Twoją potargowała :D Wszystkiego najlepszego :)

Gość upssss ....
DZIWNE DZIWNE napisz o tym do Uwagi lub Interwencji, moze ktoś sie zajmie tym problemem. Nie jestem złośliwa tylko szczera w wyrażaniu swojej opini. a wy zakłamane dewotki popieracie bylejakość, bo inaczej nie wypada. A jeśli zżera Cię wstyd za własna płeć to rozglądnij sie za jakąś kliniką, może zmienia Ci płeć po promocji. Mnnie jest wstyd jak słucham i widze na około tyle kretynek które nie radzą sobie z życiem, albo dla których wyjście za mąż jest życiowym celem i siedzą tutaj i zastanawiają się jaki bukiet będzie lepszy, czy sukienka taka czy owaka i co do niej pasuje, i jak ubrać narzeczonego, mamę i psa. SUKIENKA - kupię ta twoją kieckę poza licytacją za 400 PLN, co ty na to?

Boże ile jadu! Dziewczyno zastanów się skąd w Tobie tyle złośliwości? Zupełnie bezpodstawnej. Ja bym nad psychoterepią pomyslała, bo jeżeli jesteś taka na codizeń to jest ososbą wredną i toksyczną. Autorka stworzyła ładną suknię, która dla niej była wymarzona. Ludzie mają różne gusta i nie każdemu ona mu sie podobać(mnie tak);-) a Ty z swoją wyższością snobki wydajesz się zupełnie żalosna i zazdrosna.

Gość dziwne dziwne
do upsss - jak dla mnie to Ty nie radzisz sobie z życiem i potrzebujesz dowartościowania - toteż wykorzystując internetową anonimowość podbudowujesz swoje ego dogryzając innym... Szkoda mi takich osób jak Ty.

Gość Sukienka
Do Upsss: Gdybyś była sympatyczną dziewczyną, cierpiacą na brak funduszy przed ślubem, pewnie zniżyłabym Ci cenę, ale pisałaś, że jesteś taka bogata, ze 700zł to dla Ciebie grosze ...

Gość upssss ...
oj, dziewczynki, a gdzież wasza tolerancja dla inności. Nie każdy musi byc do przesady słodki, czyz nie. To co wy nazywacie jadem czy złośliwością wynika z braku zakłamiania. Mówicie że jestem żałosna i zazdrosna? załosna bo nie boje sie otwarcie mówić to co myślę, a zazdrosna o co? o kawalek materialu? Zartujecie? A ten tekst o dowartosciowaniu sie, chyba sa lepsze metody niz paplanie na forum. Cos jest z wami nie tak, nie radzicie sobie z rzeczywistością, która daleka jest od waszej ubzduranej bajeczki. Ach SUKIENKA .... nie bądz taka dobrotliwa. Moge Ci za nią zapłacić i 1000 i 2000 bo to są tylko pieniądze. Sa rzeczy ważniejsze, nieprawdaż?

Gość Sukienka
Tak, tak, wiemy. Zasiadając przed klawiaturą swojego komputera stajesz się piękna, bogata i sławna ... ;)

Gość upsss ...
Nie przyszlo Ci do glowy ze niektórzy nie muszą udawać. Poszerzcie horyzonty myslowe. Nie masz pojecia z kim rozmawiasz. Tutaj mozna byc każdym, zgadzam sie z tym, tylko po co Kopciuszku?

Gość Los Kopciuszka się odmienił
Upsss, pamiętasz, co się stało z macochą i zazdrosnymi siostrami?