Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a tak to tak

A na cellulit najlepszy jest !

Polecane posty

Rower jak nic ! Po 5 dniach około dwugodzinnej jazdy dziennie zauwazyłam jego zmiejszenie o jakies 30 % juz nie wspomne o tym ze poprawia sie ogólnie jędrność skóry :D:D Rower to jest to !

Gość susel
dobry jest krem galenic; elancyl!super naprawde pomaga:)

tak ? a ile on mniej wiecej kosztuje :) bo ja stosuję tylko mleczko garniera ale to tylko tak zeby było i tak za bardzo nie wierze w te kremy :( jezeli mówisz ze jest ok to moze spróbuje :)

Gość Sukub
Galenic kosztuje ok. 100 zł, nie pamiętam jaka pojemność. Jak tylko uporam się z trądzikiem i podleczę ząbki, pewnie pod koniec wakacji, zacznę stosować Inneov do picia, 30 saszetek na 15 dni, koszt - ok. 80 zł na allegro + 30 ml vichy lipometric gratis widziałam, stosuje się co najmniej 3 miesiące, więc kuracja nie najtańsza, ale spróbuję. Do tego sport, bieganie, siłownia, odpowiednia dieta i kremiki Eveline od zewnątrz, bo nie są drogie, a jednak skóra troszkę lepiej wygląda. Na rowerze nigdy nie lubiłam jeździć, ale może zacznę... Zobaczymy...

Gość a co sadzicie
o bieganiu czy pomaga na celulitis???

Gość susel
nio galenic jest drogi ja ostatnio kupilam za 140zl bo nigdzie niebylo a ze czesto wyjezdzam to niemialam wyjscie ale tak normalnie za 100zl.strarcza mi na miesiacc ale pomaga polecam.vichy slyszalam ze tez jest dobry ale nieuzywalam

Gość susel
uzywam dodatkko zele pod pryscznic antycelylitowe