Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjj222

jak myslicie -przy kredycie 100 tys jaka moze być rata ? tak na 10 lat?

Polecane posty

Zalezy na co, czy pod hipoteke. Moj brat wzial jakos 25-30 tysiecy na samochod w PolBanku na 5 lat i cos ok. 500 bedzie bulil.

Gość jjjjjj222
a moze byc duza róznica miedzy bankami ?

Gość jjjjjj222
dział gwiazdy -chyba sie znasz a jaki bank olecasz? moze byc taka sytuacja /czesto u Jaworowicz było / ze bank ni ztego ni z owego sobie zazyczy zwrotu całego jkredytu i dom zabierze

Gość life is brutalll
razem z odsetkami bedziesz miała do spłacenia prawdopodobnie wiecej niz 150tys, niestety:o

Gość jjjjjj222
i na co zwracasz uwage? czy jest to prawda ze niktóre banki zastrzegaja sobie ,że nie mozna wczesniej spłacić kredytu

Gość dział gwaizdy
ja moge wczesniej spłacic kredyt, tak mam w umowie

Gość jjjjjj222
oceńcie czy ja jestem walnieta? bo tak wszyscy w rodzinie sądzą -kasy mam zero -dochodu z mężem mamy ok 1900 zł /razem !!!/ -nasze mieszkanie warte jest ok 130-150 tys/jak sie sprzeda/ ajest do sprzedania dom /250 000/ w mniejszej miejscowości niezamieszkany i raczej do remontu ale... w tym domu sa dwa lokale do wynajmu,i płaca właścicielowi 600zł za jeden lokal czyli 1200 ja bym sie rzuciła na to czyli nasze mieszkanie + kredyt a wszyscy sie pukaja w czoło

Gość dział gwiazdy
przy takim dochodzie nie dostanies zkredytu

Gość jjjjjj222
ale kredyt by wzieli moi rodzice i tescie /po 50 tys/ tylko szkopuł w tym ze oni uwazają ,ze jestem chora!!! więc to oceńcie/ a ja uwazam,ze właśnie dlatego ze tak mało zarabiamy powimnnismy sie na to rzucić teraz kredyt byłby spłacany z wynajmu a po 10 latach ....:)

Gość 4RPraj na ziemi
przy dochodzie mniej niż 3500zł nie ma co myslec o kredycie 50tys na 10 lat, Twoi tesciowie i rodzice maja takie dochody? jak nie to odpusc sobie bo nie da rady

Gość jjjjjj222
100 000 na 10 lat to ok 1200 na miesiąc to pokryłby przecież czynsz z wynajmu i ja tak myslę 10 lat zleci a jest to zabezpieczenie na przyszłość

Gość Stanieczny
Masz parę dobrych miejsc, gdzie możesz sprawdzić warunki, np. http://www.comperia.pl/ czy http://www.ehip.com.pl/ Są to dobre miejsca aby zacząć. Na forum nie dostaniesz dobrej odpowiedzi ponieważ ilu autorów tylu ekspertów. Lepiej jest zapytać u źródła.

Gość gość
żadnych chorób , nieszczęśliwych wypadków, zdrad, rozstania z partnerem nie przewidujesz? Chcesz wejść w bagno bezmyślnie????

Gość gość
Chora jesteś , na miejscu teściów nic bym nie brała . Fakt ze obydwoje zarabiacie 1900 zł , pokazuje ze aż tak sprytni i pracowici nie jesteście . Policzylas mieszkanie +kredyt = dom , ale podatki , remont ( kosztuje dużo , może rury trzeba wymienić itd , na remont 50 000 minimum ) dwa mieszkania do wynajmu ( które spłaca twoja ratę ) a kto ci gwarantuje ze będziesz mieć nonstop lokatorów ( np. Którzy płaca ) . Niemasz planu , tylko marzenia . Twój plan jest teraz nawet nie no +-0 , on odpoczatku jest na minus .

Gość Mijas81

Przelicz tutaj koszty kredytu https://www.lowcakredytow.pl/kredyt-gotowkowy-do-100-tysiecy-zlotych-gdzie-najlepiej/