Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katii

POMOCY WYPADAJą MI WłOSY !!!!!!GARSCIAMI

Polecane posty

Gość katii

WITAM MAM POWAżNY PROBLEM ZWIąZANY Z WYPADANIEM WłOSóW ZROBIłAM OGóLNE BADANIA I JEST WSZYSTKO OK .BYłAM U DERAMTOLOGA I PRZEPISAł MI SZAMPON STIEPROX JAKIS OCZYSZCZAJąCY KAZAł MI MYC NIM WłOSY I WCIERAC W SKóRę GłOWY ORAZ BRAC WITAMINY REVALID I NIE STETY ,ALE NIC TO NIE POMAGA JAK SIE SYPAłY TAK SIę SYPIą .W PORóWNANIU CO MIłAM WCZESIEJ TO CAłA GłOWA A TERAZ ICH JEST TAK MAłO ,ZE NIE WIEM CO DALEJ ROBIC.CO MOżE BYć PRZYCZYNą REVALID TABLETKI NIC NIE POMAGAJą .TERAZ UżYWAM MERZ SPEZIAL I NIE WIEM BO OD WCZORAJ BIORę I DERMATOLOG PRZEPISAł MI LOTION 5 I NIC NIE POMAGA .WłOSY WYPADAJą Z CEBULKą NIE MAM ZADNEGO łYSIECIA PLACKOWATEGO TYLKO SYPIą SIE JAK NIE WIEM CO .

Gość mnie wypadaly gdy
bralam diane35

hej! Katii, a mialas ostatnio jakas diete? bo po wyglodzeniu organizmu wlosy wypadajac garsciami :( tabletki ktore bierzesz sa dobre i przy myciu wlosow masuj deliskatnie skore glowy (pomoze) i troche cierpliwosci i bedzie dobrze.

ah i pij herbatke ze skrzypu polnego i herbatke z pokrzywy mozesz je zaparzac w jednym kubku naraz, pilam to 3 razy dziennie i wydaje mi sie ze pomoglo, zreszta ja biore vitapil (tez bardzo dobry).

Gość karolina51
Spróbujcie skrzyp i pokrzywa z firmy Humavit dla mnie rewelacja po tygodniu zauważyłam zmiany pozdrawiam