Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Kogo podziwiacie i za co??

Polecane posty

Gość Romana G za glupotę

Gość mojego kumpla
ma żonę i dwie kochanki od kilku lat a każda z nich myśli, że jest tą jedyną. to się nazywa umiejętność organizacji!

Gość marcysiankaaa
Tak, tak, ANNĘ DYMNĄ, siostrę MAŁGOSIĘ CHMIELEWSKĄ.

Gość marcysiankaaa
dalej prowadzi, dalej robi z nimi teatry-cudowny człowiek, bo nie myśli o sobie, ale pomaga z całego swojego wielkiego serca potrzebującym, tym, którzy są uważani za gorsze dzieci Boga. Podobnie, jak Małgosia .

Anna Dymna to najpiękniejsza kobieta , głos ja anioł serce też . Uwielbiam ją i programy z niepełnosprawnymi zawsze oglądam . To najwspanialsza kobieta !

O tak, obiema ręcami podpisuję się pod tym ;) Anna Dymna to wspaniała kobieta, utalentowana, piękna, o olbrzymim sercu. Bije od niem mnóstwo ciepła:)

Gość zaraz mnie zjecie ale
siebie, że jakoś ciągnę i zachowuję radość życia mimo przeszkód które podsuwa mi los :(

Ja zawsze podziwiałam śp. Arka Gołasia... Za to ile osiągnął i za to jakim był człowiekiem. Zawsze skromnym. Zawsze był i nadal jest moim idolem sportowym...

Gość marcysiankaaa
klikam codziennie-wiem o co biega, bo sama załatwiałam jedzonko , i nie tylko, , biednym dzieciakom, nawet niektórzy uważali to za żebranie, kiedy uderzałam w sumienie co bogatszych ludzików. Miałam to gdzieś.

Gość marcysiankaaa
Podziwiam też JURKA OWSIAKA, za charyzmę, za chęć robienia dobrego. I jakiekolwiek psy na nim by nie wieszali, jest to dla mnie WIELKI CZŁOWIEK.

Z ludzi, którzy już odeszli z tego świata podziwiam Matkę Teresę. Niesamowita osoba... Chyba nie było, ani nie będzie drugiej takiej...

Gość marcysiankaaa
No i Marka Kotańskiego (nie ma Go wśród nas, niestety) -za niesienie pomocy ludziom odsuniętym na margines, ćpunom, alkoholikom, wszystkich "uważanych za śmieci".