Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siwy 813

moja dziewczyna chce mni zostawic bo nie moze miec dzieci

Polecane posty

Gość siwy 813

moja dziewczyna dowiedziala sie ze nie moze miec dzieci od jednego ginekologa ja prosz ja aby nie tracila wiary i zebysmy prubowali u innych specjalistow ale ona sie zalamala i chce mnie zostawic zebym zyl dalej z kims innym i zebym byl szczesliwy a ja nie moge jej postawic na nogi a tym bardziej ze ja bardzo kocham i po mimo wszystko chce byc dalej z nia .

Gdy miałam 15 lat przeszłam ciężką operację. Gdy miałam 19 lat zaczeliśmy z moim chłopakiem (obecnie mężem) starać się o dziecko. 6mc i nic ale 7mc był dla nas szczęśliwy, wreście zobaczyliśmy na teście nasze upragnione 2 kreski:):):):):) Dziś mamy 3letniego synka i jestem w 24 tygodniu ciąży, a więc głowa do góry!!!!

zapomniałam dodać, że po operacji usłyszałam od lekarza (a dokładnie jak lekarz informował o tym moją mamę), że nie będę miała dzieci.

porozmawiaj z nią wiem że to trudne ona jest w szoku ale tłumacz jej że warto iśc do kogo innego zrobić dodatkowe badania gdzieś słyszalm że lekarz mówił do kobiety powiedzial że nie bedzie miała dzieci a ona sie nie zabezpieczala i po kilku miesiącach zaszła w ciąże to był dla niej zdziwienie

mojej mamie tez lekarz powiedział ze nie moze miec dzieci , a za nie długo urodziła mnie a 2 lata pozniej mojego brata :)

Gość ja znam taka co
podobno nie mogla i nie mogla zajsc w ciaze az 7 lat, a teraz ma juz trojke doroslych dzieci :D

Gość a moja ciocia
a moja ciocia nie mogła miec dzieci 21 lat i tu nagle niespodziewanie gdy juz nie starali sie urodziła córeczke ma teraz 1.5 roku