Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 6548

brak bolesnosci piersi

Polecane posty

Gość 6548

CZy brak bolesności piersi przed okresem (wczesniej zawsze u mnie występowały) moze byc oznaką ciąży?

Gość ręce mi opadły
Co za głupie pytanie! Dziweczyny ruszcie mózgiem zanim zadacie durne pytanie - myślenie naprawdę nie boli.

Spokojnie z doświadczenia wiadomo, że okres ma się raz z jednego a innym razem z drugiego jajnika, raz jest bardziej bolesny innym razem mniej lub wcale. Tak samo jest z objawami raz piersi bolą potwornie a czasem dostajesz okres bez większych objawów . Jak wiadomo kobieta zmienną jest ;)

Gość Fidusiowa
Nie ma glupich pytan... Kazdy ma prawo czegos nie byc pewnym

Gość 6548
Dziekuje za wszystkie wpisy. Zawsze bola mnie piersi, czasem mniej czasem bardziej ale zawsze. A tu tym razem nic i troche sie martwie ze to moze pierwszy znak ze nie dostane miesiaczki. Brzuch tez mnie nie boli. Ktos mial podobnie?

Ja mam podobna sytuacje... nie bolą mnie piersi wcale , jak zawsze mnie bolały to tym razem nic, dzisiaj zaczęłam krwawic,ale jakoś tak dziwnie, bardzo skąpo ;/ a może to to tylko wina sugestii, może sobie wkręcam i to wszystko dlatego.... już sama nie wiem

dziewczyny, organizm to nie maszyna, moze czasem zachowac sie inaczej... a jak sie boicie ciązy to po pierwsze zabezpieczac sie, po drugie robic testy a nie sie po cyckach macać ;)

Gość hmm ...
moniak nie dziw sie gdybys miala taka sytuacje i cos byloby nie tak jak zwykle tez podejrzewalabys to co najgorsze ...

Gość 4623
Ja tak mam.Zawsze kilka dni przed okresem bolaly mnie piersi, w pierwszych dniach okresu rowniez.Dodatkowo brzuch.Tym razem nic.Jestem w trzecim dniu okresu i praktycznie jest normalny,ciut go tylko mniej niz zwykle.Od 3 miesiecy biore Duphaston na wywolanie owulacji, i od tego czasu okres mam co 29 dni.