Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przysla mamuskaaa

czy jestem w ciazy??

Polecane posty

Gość przysla mamuskaaa

witam!nie mam okresu juz 2 dni wiec rano robilam test i wpuscilam 3 krople moczu ale nic sie nie zabarwilo widocznie za malo pewnie moczu wpuscilam, odczkelaam 8 min ale nic sie nie zabarwilo wiec wpuscilam jescze 3 krople i odraz ledwo po 5 sekundach cale pole sie zabarwilo i ukazaly sie 2 kreski. Teraz sama nie wiem co myslec - czy ejstem w ciąży czy po prostu pole to mogloby sie zabarwic cale przez nadmiar moczu dziewczyny pomozcie, moze ktoras z was miala taka sytuacje? oczywiscie test powtorze ale chyba najelpeij jutro rano

Gość -ala-
hmm no to chyba jestes w ciazy... ale czemu nie przeczytalas instrukcji, tam pisze ze 5 kropli sie wpuszcza dla pewnosci zrob jeszcze raz test

Gość HANNNNIAAAA
jesteś w ciąży,raczej na 100 % GRATULUJĘ!!!!!!!!Ja staram się o dzidziusia i też chciałabym aby ukazały się już te dwie kreski na teście ale jeszcze tydzień czekania i pewno się nie udało ale TOBIE BARDZO GRATULUJĘ

Gość przysla mamuskaaa
pisalo zebym wpuscila 3 krople ale nic nie wyszlo, wiec wpuscilam znowu 3 i wtdy po 5 sekundach cale pole sie odrazu zabarwilo i wyskoczyly 2 kreski boje sie ze moglam po prostu zalac pole i dlatego wyskoczyly 2 kreski, mojej kolezance keidys tez na tescie wyszly 2 kreseczki a potem sie okazalo ze nie ejst w ciazy

Gość przysla mamuskaaa
bardzo dziekuje Wam dziewczyny za gratulacje:D

Gość HANNNNIAAAA
to chyba raczej nie możliwe,moze poroniła potem i nawet nie wie,moim zdaniem jesteś w ciąży

jak mozna wykonać dwa razy ten sam tes ???? on jest nier ważny i juz czytaj ulotke !!! 3 krople i wynik oczytaj po 3 minutach a nie po 8 jak nic to se jeszcze wpuszcze kilka kropli

Gość yyyyyyyyyyyyyyy
Gratulujee!!! Jetes w ciazy