Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brbrbr

Mam pytanie...zima , kurtka, rozmiar

Polecane posty

Gość brbrbr

Dziecko przyjdzie na swiat w połowie, blizej poczatku pazdziernika, dosc duze juz teraz jest wiec sadze ze zaczne od rozmiaru 62 - chłopiec, chciałabym zakupic kurteczke na zime czyli zeby tak do marca wystarczyła na jaki rozmiar? mam kombinezonik juz taki jesienny i 2 taki na zimę ale jak to bedzie z rozmiarek kurtki w tym okresie? 68? czy 74 ciezko mi znalezc rozeznanie, niby pisza ze 74 to 6-9 msc

Gość nie bedzie nosil kurtki
bedzie za malutki na kurtkę, kombinezon w zupelnosciwystarczy!!!!!!!!!!!! ja urodzilam wlistopadzie ijeden kombinezon mialamazdowiosny

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmm
Ja bym się wstrzymała jeszcze ,jak dzieciątko przyjdzie na świat to potem zobaczysz jak rośnie i zakupisz kurteczkę

Gość brbrbr
czyli co w ogole zadnej kurteczki nie kupywac? przegladałam allegro i dosc sporo mają w małym wydaniu nawet nowych i sama juz nie wiedziałam, czyli zostac przy tym co mam cieplejszy i taki jesienny kombinezonik wystarczy?

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmm
a no i prawda pomyśl o kombinezonie a nie o kurtce to małe dzieciątko będzie

Gość brbrbr
no własnie ciezko z moja wyobraznią mojej kolezanki córeczka zaczeła nosic 56 jak sie urodziła po 3 tyg juz 62, mnie wiecej mam do 68 zapas ciuszkow zarowno wyjsciowych jak i tych domowych kaftanikow spiochow itp, i tak sie zastanwiama jaki rozmiar na jaki wiek dziecka miec zeby np nie przegrzac albo nie wychłodzić, dziekuje za zainteresowanie

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmm
wiesz ja też strasznie sie bałam żeby nie przeziębic nie przegrzac ale potem szybciutko sama się połapiesz jak jest dobrze Twojemu maluszkowi

Gość brbrbr
troszkę mam obaw moje 1 dziecko, boje sie jakiegos porownywania do mojej bratowej ze cos nie tak, ze nie jestem dobra matka, ze nie umiem sie zajac włąsnycm dzieckiem odpowiednio ubrac itp, chciałabym podejsc dojrzale do tematu, moze wszytsko bedzie ianczej jak sie juz dzidzia urodzi

Gość nie bedzie nosil kurtki
moze i sa w sprzedazykurtki ale uwierz ze strasznie ciezkoje takiemumaluchowi zalozyc,male dzieckobedzie duuuzospaloszczegolnie na spacerachwiec kurtka nie wygodna rowniez dla niego a kombinezonik bedzie ok:) ps.jakkupujesz body to najlepiej rozpinane a nie przez glowe, dla starszego moze juz byc przez glowe!! moj maluszek ma 9 miesiecy i nosi rozmiar: 74, 80 i 86:)

Gość brbrbr
hmm dzieki za wyklarowanie z ta rozmiarowka, rzeczywiscie zostane przy kombinezonikach:) i wiekszosc ubran mam rozpinanych wiadomo ze to dla wygody i bezpieczenstwa maluszka * kregosłup, gibkosc i delikatnosc takiego malutkiego ciałka)