Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_FotoKlub_

Praca dla kobiet

Polecane posty

Dzień dobry Kupujemy prywatne zdjęcia pełnoletnich dziewczyn/kobiet. Zdjęcia winny przedstawiać tematykę erotyczną. Każda kobieta pisemnie przekazuje nam prawa do tych fotografii. Fotki są wykorzystywane w jednej z internetowych galerii erotycznych. Orientacyjne ceny kształtują się na poziomie 100 zł za 20 zaakceptowanych fotografii. Więcej informacji udzielę drogą mailową: foto(małpa)magicmedia.pl Ukłony!

Zapraszam do mnie. Nie przenosicie swoich praw do rozpowszechniania wizerunku. Nie musicie też robić sobie zdjęć. Wystarczy że lubicie tańczyć. Nawet publiki nie ma :-) Szczegółowe info w stopce :-)

Nie mam praw do wykorzystania zdjęć znalezionych w necie. Nawet nie znam ich autorów, więc brak możliwości negocjowania warunków wykorzystania tych fotografii.

Gość monia ...
twoje zdjecia praktycznie sie nadaja :P

Gość obejrz te zdjecia
czyli takie odpadaja??? a chcesz reszte zdjaczków obejrzec??

Gość obejrz te zdjecia
a kto ma twe zdjecia mogładac??

Gość hlamydia
100 zł za 20 zdjęć??? To chyba jakieś żarty? :D:D

Nie moja droga, to nie są żarty. Jest program motywacyjny, jest tzw \"zdjęcie na życzenie\", jest program polegający na polecaniu znajomych i wiele więcej. Można z tego trochę kaski wyciągnąć jak się tylko chce.

Po 1. praca nie jest stresująca, bo sama we własnym zakresie robisz zdjęcia, więc odpada, że jakiś obcy facet jest przy Tobie. po 2. masz nielimitowaną ilość zdjęć, czyli nikt Ci nie narzuca ile musisz ich zrobić i na kiedy. po 3. jeśli Twoje galerie są odważne, dobrej jakości , a i masz ładną buźkę, to dostajesz znacznie więcej kaski. po 4. masz programy o których pisałem wyżej, a one pozwalają wycisnąć więcej grosza. po 5. jakoś na płace dziewczyny nie narzekają, a i z kafeterii są już pierwsze maile, a przecież to dopiero kilka godzin jest ten topik.

To nie kwestia bajeru koleżanko. Wolisz w godzinkę strzelić sobie 20 fotek i mieć stówkę w kieszeni, czy przez tą samą godzinkę za taką samą stówkę współżyć z obleśnym facetem? Jak dla mnie wybór jest prosty, ale to może dlatego, że nigdy nie współżyłem z facetem :D

Czyli za jedną fote 5 zł :D :D :D Jak ktoś się ceni tak wysoko, to nie widzę przeciwwskazań :P

To tylko zdjęcie, zwykłe amatorskie zdjęcie, więc cena jego nie może być porównywana do cen zdjęć profesjonalnych, robionych w studiach fotograficznych ślicznym fotomodelkom. No i ciekawska, nie naburmuszaj się tak, a najlepiej rozchmurz buzię, bo nie do twarzy Ci w tej chmurze.