Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocacolaaaaaaaaaaa

Tableteczki

Polecane posty

Gość cocacolaaaaaaaaaaa

moj facet w delegacji przyjezdza na weekendy i to nie zawsze...czy oplaca sie truc i jesc te tablety? bo juz sama nie wiem co z nimi zrobic czy zrezygnowac czy truc sie dalej...:(

Gość A czujesz że jak
będzie lepiej? Decyzja o zaprzestaniu brania nie jest prosta, wiem coś o tym. Na początku też było mi trudno zrezygnować, mimo, że fatalnie się czułam. Potem odstawiłam i było mi wszystko jedno. Trudno jest radzić. W sumie za dużo Ci chyba nie pomogłam :(

Gość cocacolaaaaaaaaaaa
moze i nie zaprzestalabym brac gdyby np nie wypadaly mi wlosy...od czasu kiedy biore tabletki wypadaja garsciami mysle ze one wlasnie moglyby byc tego powodem,w koncu to tez grasc hormonow ktore nijak napewno nie maja sie do calego organizmu. poza tym ni mam nawet w tym momencie sie kogo poradzic-pani doktor na urlopie.

Gość A czujesz że jak
Czytałam na którymś temacie właśnie na tym forum, że dziewczynom wypadały włosy w trakcie brania, taki skutek uboczny. A długo je bierzesz? Z jednej strony tabsy to wygoda - mniejszy stres, regularny cykl, brak napięcia przedmiesiączkowego. Ja po odstawieniu miałam regularne cykle, więc z tym akurat nie było problemu. Trudno mi Tobie radzić.

Gość cocacolaaaaaaaaaaa
ja tez mam regularne cykle czasami miesiaczke dostaje miesiac w miesiac tego samego dnia a tabletki biore dopiero 1 miesiac skonczylam 1 opakowanie z tym ze wczesniej rowniez bralam tabletki te same i nic takiego sie nie dzialo-zadnych skutkow ubocznych. pytalam mojej poloznej ktora pracuje w gabinecie u pani doktor ona mowi ze to nie ma znaczenia ze po tabletkach wypadaja,zapytalam w aptece pani mowi ze pewnie ze to moze wlasnie dlatego mi wypadaja.i badz tu czlowieku madry:( w niedziele mam zaczac brac kolejne opakowanie i nie wiem czy to robic czy nie.

Gość A czujesz że jak
Skoro dopiero bierzesz je jeden miesiąc to może weź jeszcze te które masz i zobaczysz, może organizm jakoś się przyzwyczai. A nigdy wczesniej tak bardzo nie wypadały Ci włosy? Bo czasem same sobie sugerujemy, bardziej zwracamy uwagę na wszystko i myślimy, że to właśnie przez tabsy. Bierzesz te same co kiedyś, czy inne?

kup sobie tez na wszelki wypadek skrzyp polny on jest na cere i wlosy ja ostatnio kupilam\" skrzypo vite\' za 15zl i tam jest 80kapsulek

Gość cocacolaaaaaaaaaaaa
odchudzanie odpada,zla dieta tez..a mi nigdy wczesniej wlosy nie wypadaly. kupilam sobie maseczke wax stosowalam ja 3 razy,kupilam rowniez tabletki hpantoten...

Kurcze lipnie .. moim zdaniem trza zmienic tablety bo to moze byc glowna przyczyna. a co do glownego pytania to mam podobny problem. tyle ze to ja wyjezdzam na studia - oczywiscie w pazdzierniku, a jestem dopiero na 1. listku. oboje doszlismy do wniosku ze ten listek i nastepny we wrzesniu a potem przerwa. bedziemy sie widziec tylko na weekendy a truje sie przez caly miesiac i tu nie chodzi bynajmniej o skutki uboczne :) porozmawiaj ze swoim facetem to pomaga w podjeciu decyzji :) pozdrawiam :)