Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2007

Kosmetyki ruby rose.

Polecane posty

Gość 2007

Czy ktos ma jakies doswiadczenia z kolorowymi kosmetykami "Ruby rose"?-> http://www.rubyrose.pl/ Są bardzo tanie, znajoma poleciła mi paletę 48 cieni do oczu za 20 zł...

Gość Ja nie uzywalam
i wlasnie mam w zamiarze kupno cieni i mascary, są bajecznie tanie, u mnie na bazarku:) Interesuje mnie ten zestawik: http://www.rubyrose.pl/index.php?p104,2648 miał ktos? Nie chcę kupowac na marne...

Gość Deszczu kropla
Zajebiste kosmetyki! Gdzie je mozna kupic (oprocz tej strony)? Exxxtra!

Gość kukurukuku
Ja widzialam je np. na stoiskach Golden Rose Tesco Prokocim, lub Galeria Kazimierz Krakow. Wiec mysle,ze tam szukac

Gość kukurukuku
PS.Moja siostra kupila taka paletke...i nawet kosmetyczka pytala skad ma takie swietne cienie - nalogowo podkradam :)

wyglądają ładnie, szczególnie za taką cenę :) ale to nie znaczy, że po godzinie od nałożenia bedą wyglądały równie dobrze.... ale spróbować można :) jak bedziesz ich uzywać już jakis czas to podziel się opinią :)

Gość 2007
Znajoma je zachwala. Nawet raz mnie nimi pomalowała- trzymały się bardzo dlugo.

Gość kukurukuku
Trzymaja sie rewelacyjnie...

Gość ja kupuję dla teściowej
na Allegro, muszę powiedzieć, że cienie są wyjatkowo trwałe....porównując, np z o wiele droższą IsaDorą, za to są mniej delikatne i mnie nie odpowiada ich zapach, taki jak dla starszej pani.... ale uważam, że warto mieć paletkę, chodź by po to, żeby się na jakąś imprezkę od czasu do czasu pomalować czymś innym niż na co dzień.

kupilam po wielu zachwytach moich kolezanek - sa super, pieknie sie rozprowadzaja, miekkie blyszczace, co do trwalosci - w porzadku, na przypudrowanej powiece utrzymuja sie kilka godzin bez zarzuty, poza tym latwo o poprawki :-)

Gość rubcia
polecam super sprzedawca!!!! http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php ?uid=13248604 naprawde kosmetyki swietnej jakosci, mega wybór cieni, rózy, pudrów sypkich i innych. wczesniej kupowalam na bazarze, ale nie raz okazywaly sie stare i nie moglam odszukac ferelnego sprzedawcy, a tutaj przynajmniej gwarant ze w razie czego mozna zwrocic