Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam

błona dziewicza

Polecane posty

Gość pytanie mam

mam pytanie: czy blona dziewicza ulega rozerwaniu podczas pelnej penetracji?? niedawno zaczelam uparwiac seks ale za kazdym razem bardzo boli mnie jak moj partner we mnie wchodzi w trakcie juz nie i zawsze potem lekko krwawie...zastanawiam sie co ejst tego przyczyna? czy za kazdym razem moze lekko mi nadrywa blone ktora nadal jest??

Gość bardzo prawdopodobne

Gość czasami błona
jest mocno zrosnięta i takie oto sa tego przypadki....moze wskazane udac sie do ginekologa a nie tutaj ???

Gość rajstopek.
za dawnych czasów wkładano rozżarzony pręt do pochwy aby nie był śladu po błonie ,spróbuj może tobie też pomoże :classic_cool:

Gość pytanie mam
ok ale moze któras dziewczyna tez miala podobny problem wiec warto przeciez pytac czyz nie?

Gość 34838409703
po pierwszym razie trzeba odczekać ok 2 tyg. przed nastepnym stosunkiem...zeby wszystko sie "zagoiło". A jezeli sie sexi codziennie to nie ma co sie dziwic

Gość pytanie mam
nie rozumiem niektórych ludzi na kafe widocznie jestescie bardzio nieszczesliwi i zywicie sie dopiekaniem innym. nie seksimy sie codziennie, czekalismy 1,5 tyg od pierwszego do nastepnego razu ale za kazdym razem jest tak samo. kto nie ma nic madrego dopowiedzeia niech przemilczy sprawe

Gość pytanie mam
ponawiam prośbe czy któraś z was też tak miala??

Gość ojjj...nooo
ja niemialam ale kolezanka tak ... musisz isc do ginekologa i on ci to "naprawi" innego sposobu niema

ja mam dokladnie tak samo! tez mialam o to pytac na kafe,dzieki ze mnie wyreczylas ;p ale nie mam pojecia co z tym zrobic bo w zasadzie to zaczelam kilka tyg temu tak ze tez chetnie poslucham pozdr🌼

Gość pytanie mam
Gdy dopada mnie wieczorna chandra, mastrubuję się zaciekle na wielkim plakacie z Robertem Mateją. :classic_cool:

twoja błona dziewicza nie jest do końca rozerwana i jak ktos juz dopisał musi mieć bardzo zwarta tkanke, w celu rozwiazania tego problemu musisz sie udac do ginekologa, ktory ja do końca \"natnie\"( nie wiem czym odbywas sie taki zabieg) nie martw sie bo zdaza sie to bardzo często szczegolnie osoba w mlodym wieku, pozdrwiam

Gość pytanie mam
jakos narazie nie chcialabym isc z tym do lekarza. nie jestem mloda mam 24 lata i robilismy to dopiero kilka razy w dlugich odstępach czasu ale za każdym razem jest podobnie z tym ze jak juz na początku uda się wejśc to potem już jest ok ja mam nadzieje ze ta błona jakos naturalnie sie "rozerwie"...

Gość vanesa
hej!nie chcesz iść do lekarza bo się wstydzisz tego że masz 24 lata i niedawno zaczęłaś?naprawdę nie ma czego.tez byłam w podobnym wieku.żaden wstyd.co prawda u mnie nie było takich problemów ale jeśli u ciebie są to tak jak już radzili inni,powinnaś z tym iść do lekarza.u niektórych kobiet błonę musi "usunąć" ginekolog bo inaczej stosunki będa bolesne.nie czekaj z tym.po co masz przeżywać stres przy każdym następnym razie.pozdrawiam

Gość pytanie mam
dzięki vanessa ale jakos ciezko mi sie przełamac z tym ginekologiem ale jak nadal tak bedzie to nie ma rady trzeba go odwiedzic ;/

dajcie spokoj z chodzeniem do gina z taka pierdółką Facet jest za delikatny a ty za wrażliwa i w tym problem Ona peka częsciowo dlatego krwawi nich w koncu cie normalnie wybzyka a ona calkowicie sie rozerwie i bedzie po bólu i krwawieniu

Gość vanesa
jak się nie znasz to nie gadaj.nikt tu głupiego pieprzenia nie potrzebuje.moja kumpela miała taki problem,tylko że u niej potrzebny był zabieg więc wiem co mówię. PYTANIE MAM nie słuchaj głupiego gadania.nie jesteś jakąś dziwką żeby facet był dla ciebie niedelikatny.a poza tym to nie ma wpływu czy boli i czy krwawisz.lepiej więc skorzystaj z gin.,przecież to nic strasznego.pozdrawiam.trzymaj się

Gość pytanie mam
vanesa dzieki za pomoc :) masz 100% racji zrobei jak mowisz dzieki pozdrawiam :)

Gość kaka19
Wiecie ja nie chce nikogo krytykowac ale sadze ze te pytania ktore znajduja sie nie tylko na tym forum caly czas sie powtarzaja moze ogolnie odpowiem na najczesciej zadawane i bedzie spokoj.Jest XXI w. warto rozmawiac z rodzicami na takie tematy a jak sie wstydzisz to poczytaj troche to nic nie boli xD jakos znajdziesz na wszystko odpowiedz... albo wybierz sie do ginekologa ten lekarz nie koniecznie bada mozesz rowniez skorzystac z jego porad. Zenujace sa niektore pytania!