Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b*s

dziewiczy las

Polecane posty

Gość Panna Marianna
w mojej rodzinie tez tak jest nie przejmuj sie :)

Gość Kataszynka
ja akurat w sprawie mojej intymności na nikogo nie patrzę i nikogo nie słucham. bo jakbym słuchała mojej babci to wyszłabym za maż w wieku 14 lat za faceta, który mi sie trafi a nie który mi sie podoba. tak bło za jej czasów ;) wiecie co mne dziwi? nasze czasy takie rozwiązłe, trójkąciki, geje, lesbijki a kiedy pojawia się dziewica to najmniej zainteresowani zaczynają szydzić blablabla. a ja pytam się - kogo to obchodzi? co im do tego? Istnieje np. społeczność Aseksualna, to ludzie których seks nie interesuje. Czy z nich się ktoś smieje? Czy znaczy ze sa gorsi, lub czy maja się wstydzic i przepraszać ze żyją?

Gość Panna Marianna
wiesz co mysle ze gdyby ktos sie przyznal ze jest aseksualny to tak samo by sie z niego nabijali, i tak samo ciezko byloby im pewnie zaakceptowac homoseksualiste i innie rzeczy odbiegajace od powszechnie przyjetych norm..przynajmniej tak jest w moim srodowisku

Gość łałałiłu
nie uważam tego ani za powód do dumy, ani do wyśmiewania. Może, dla kobiety ma to większe znaczenie, ale z mojego punktu widzenia, gdybym wcześniej spotkał kogoś z kim chciałbym uprawiać seks to po prostu tak by się stało, zakładając oczywiście chęć z drugiej strony. od dłuższego czasu mam lekkie parcie na tym punkcie, bo jakby nie patrzeć najlepsze lata przechodza między palcami, ale nic na siłę.

Gość 1111111111111111
Wiecie ja mysle , że wiele osób to po prostu gawędziarze ;) Mówia bo to jest takie na czasie , takie cool i super . Jest wręcz niestosowne mówić , że się ; -nie pije -nie pali -nie bierze itd. Nie sadzicie , że wiele osób bierze ślub bo wypada , mają dzieci bo rodzina nalega itd.

Gość b*s
muszę spadać bo przez forum o mało nie zalałam łazienki (puściłam wodę do wanny i zapomniałam) pozdrawiam gorąco wszyskie dziewice i prawiczków, kontynujcie temat, ja idę moczyć pupkę ;-)

Gość Kataszynka
ale dlaczego piszesz, że najlepsze lata przechodzą między palcami? nie rozumiem tego. brzmi to tak jakbyś nie robił nic innego, tylko siedział na krzesełku czekając na pierwszy seks. :) a przecież jest miliony cudownych spraw, uczuć, zajęć które sa równie świetne jak seks.. A tak poza tym to zgadzam się z Toba, po prostu nie czujemy, żeby to był ten czas, ten chłopak/ta dziewczyna i tyle. żadna filozofia. A może pierwszy raz w wieku 20-30 lat jest o niebo lepszy, bo człowiek jest dojrzalszy, niż ten nieudolny w wieku 13-19?

Gość Alicja czarodziejka
13lat :O

Gość Panna Marianna
ja mimo wszystko tez mam to wrazenie uciekajacego czasu... byc moze sex i bedzie lepszy ale co jesli tak naprawde nigdy nikogo nie pokocham i nie uznam ze to odpowiedni mezczyna i odpowiedni moment?

Gość Kataszynka
11111111 masz rację, pewnie niejeden z takich gawędziarzy kryje w sobie te same 'problemy' i myśli, o które oskarża innych....

Gość Panna Marianna
no 13 lat niby abstrakcja ale moje kolezanki w podstawowce w wieku 14 zaczynaly :)

Gość Kataszynka
Panno Marianno, gdybanie doprowadza do mętliku w głowie, chyba łatwiej jest żyć nie myśląc o tym? Wystarczy mieć poczucie swojej wartości, dystans do życia, siebie no i...można zaczynać Żyć. Ja jeszcze 2 lata temu temu tez nie akceptowałam tego stanu, ale świadomość, że mogłabym pójść do łóżka z kolesiem, który okazał się skończonym kretynem wyleczyła mnie z obaw i wstydu.. Wolę być dziewica niż w głowie miec na zawsze obraz okropnego seksu z okropnym facetem..

Gość Kataszynka
13 lat to masakra... 14,15,16,17 toż to dzieci, a myślą, że już dorośli...

Gość Alicja czarodziejka
W miłości chodzi o jakość nie o ilość , to przecież nie wyścigi że musze być pierwsza. Ja tam nie mam problemu jak ktoś ma to konstruktywnie moge to wyjaśnić ;)

Gość politycznie nieugruntowana
a mi sie wydaje ze skoro jest tak wiele ludzi to ktorzy nic nie zrobili a nie "ktore nic nie zrobily". Polska trudna jezyka

Gość Panna Marianna
gdyby tylko dalo sie nie myslec swiat bylby o tyle prostszy :)

Gość Kataszynka
da się :)

Gość Panna Marianna
ja juz chyba taka mam zlozona nature ze nie potrafie zyc bez analizowania i gdybania :)

Gość Alicja czarodziejka
Oj nie tylko ty ;)

Gość Kataszynka
no ja oczywiście tez mam taka naturę, jak większość kobiet - milion razy przeanalizować. ;) ale walczyć z tym też się da i jak juz sie zwycięży to się lżej żyje. zdrowy dystans przede wszystkim :)

Alicja... ale u mnie nie ma jakos widokow na rychla zmiane sytuacji;) moze dociagne 4 lata, kto wie. Moze juz wiecej .... :(

Gość Panna Marianna
pewnie byloby mi lepiej bez tej gonitwy mysli fakt :) ale jakos nie umiem sie jej pozbyc :) dystans staram sie zachowac caly czas ale z wiekiem jednak coraz trudniej

Gość Panna Marianna
i tez widokow na rychla zmiane sytuacji brak :)

Gość Alicja czarodziejka
wirtualnie:D Nie przesadzaj 🌻 Miłość przychodzi niespodziewanie ;) Zobaczysz przyjdzie i to pewnie szybciej niż myślisz i na sex przyjdzie pora.

w sumie z dwojga to chyba wole samotnosc. Sex za bardzo mnie przywiazuje do faceta, a potem mam z tym problem. A moze to milosc? Cholera wie. Lepiej unikac 1 i 2;)

Gość Kataszynka
ja się ciesze wolnością i nie w głowie mi związki, oczywiście nie wykluczam i nie bronię się przed tym...Ale póki mogę to ciesze się z bycia samotnym strzelcem. czas pokaże jak długo :)

Gość łałałiłu
Kataszynka...nie ja nie czekam z złożonymi rękoma,a apropos syndromu straconego czasu to już takie typowo męskie patrzenie, bo tak jak mi się chce teraz to już później mi się nie będzie chciało:P

Gość Alicja czarodziejka
wirtualna--> no nie przesadzaj ;) Miłość jest męką, brak miłości śmiercią. Marie von Ebner-Eschenbach