Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwetach

Sprzedawca w Warszawie

Polecane posty

Gość Sylwetach

Witam mam pytanie ile wynoszą średnie zarobki w markowych sklepach w Warszawie, bo nie ukrywam,że dostałam ofertę pracy w sklepie nike za marne 1000 zł, a porównując zarobki z taką dziurą jak Olsztyn na takim samym stanowisku jest to mniej aż o ok 300 zł w najsłabszych m-cach :(. A i jeszcze jedno czy ktoś pracował może w new yorkerze- jakie tam są warunki czy dobrze płacą, czy jest możliwość rozwoju, awansu itd.Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam:)

pracowałam kiedyś we wranglerze za marne 900zł plus jak zrobiliśmy próg to miały byc dodatki ... nie widziałam takowych ... w takich sklepach to 1000 - 1200 to chyba maksymalnie co można zarobić Było mi dane pracować w Promenadzie w jednym z włoskich butików i tam płacili 1400 za miesiączek , potem sa jakieś awanse , ale ja nie byłam zbyt cierpliwa :) dlatego wybrałąm pracę jako kelnerka :) człowiek się narobi , ale przynajmniej kasiorka jest :P

Gość gjnhnfghf
od 600- 1000zł średnio powyżej 1000zł to już rzadkość pracowałam w salonie cygar, H&M, Promod i w Wólczance aktualnie pracuje w Streecie.Kiepsko jest z zarobkami

Gość gjnhnfghf
New Yorker --> tam chyba płacą od godziny, nie licz że wyrobisz na 1000zł...serio cięzko jest

Gość gjnhnfghf
nie ma znaczenia czy sklep jest firmowy czy nie czasem w mięsnym na pradze laska zarobi wiecej niż ktos w arkadii w Retro czy Vistuli

Gość sylwetach
Jestem załamana tym czego się od Was dowiaduję, naprawdę niby mowi się że w Warszawie inne zarobki, a tymczasem życie dwa razy droższe a płace do dołu o 1/3 conajmniej.Tragedia. Fakt nie ukrywam, że zarabiałam bardzo dobrze bo żyłam tylko swoją pracą, wychodziłam z niej wyczepana do tego stopnia że nie wiedziałam jak się nazywam, a czas pracy leciał jak 1/2h i wyniki zespołu też były rewelacyjne, ale patrząc na to co się dzieje tu w sklepach dziwie się że komu kolwiek chce się naprawdę wkładać w to serce i dążyć do osiągania wyników, a co za tym idzie te sklepy jakoś prosperują. Zero motywacji do pracy. O kwotach o jakich się tu mówi w Olsztynie słychać tylko w podrzędnych sklepikach osiedlowych, jakiś warzywniakach itp. Tragedia, nie wiem czy zdołam się do tego przyzwyczaić. nie rozumiem tego :(. Może wynika to z tego i że pracodawcy i tak są przekonani że znajdzie się jakiś żółtodziub chętny do "zajeżdzania" się za te grosze:(. W każdym razie dzięki za odpowiedzi :)

Gość sylwetach
a i apropo pracy w hm to nie chce mi się wierzyć ,że tak słabo tam płacą. Moja koleżanka zaczęła tam pracować w styczniu, fakt na początku nie zarabiała kokosów, bo miała problem żeby wyrobiś sobie jakieś nadgodziny czy też przejść na cały etat ( bo na początku przeważnie jet to pół etatu), ale teraz ma 11 zł za h , do tego wspaniałą atmosferę, możliwość awansu, przeróżne imprezy ingeracyjne i ogólnie stwierdzam że jest olbrzymią szczęściarą że się tam dostała( nie ukrywam, że miała pewne znajomości :( ) . Ja również już dwa razy aplikowałam na stronie hm ale niestety mi to nie jest pisane:(.............ale to tak na marginesie. Nadal szukam czegoś, nie uśmiecha mi się zarabiać tak mało w mieście gdzie za same mieszkanie płacę z chłopakiem 1300........małe, kiepskie itd. No nic pozostaje mi tylko się nie załamywać i próbować dalej szukać pracy w której doceniany jest nawet szary pracownik.........:(

Gość powiem szczerze
wstydzilabym sie pracowac w sklepie

Gość sylwetach
W dzisiejszych czasach nie ma co być gwiazdą i podnosić nosek w chmurki, bo można się szybko z nich stoczyć.........jeżeli wiesz o czym mówię :) I Ci przed którymi wstydziłabyś się pracy w sklepie, wstydziliby się że znają Ciebie.....co Ty masz za znajomych......porażka Żadna praca nie chańbi........zawsze lepszy rydz niż nic..no cóż ale nie wszyscy są tego zdania..........a potem żyją kuroniu całe życie i rozczulają się że im źle, bez pracy, bez przyjaciół, bez chęci........ gratulują wpisu :)