Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xpatriota

stereotyp polak

Polecane posty

Gość xpatriota

nie wiem jak wy ale ja uwazam, ze polacy sa malo atrakcyjni, nie potrafia sie ubrac, nie maja stylu Typowy: ogolona glowa, nos ja kartofel, okragle ruskie rysy..... koszulka z bazaru albo nike, adidas, niektorzy bez rekawow na ramiaczkach (podkreslajaca miesnie na sterydach) tragedia.....dopiszcie reszte sami...

Gość no rysy to rchyba polskie
a nie ruskie - co nie znaczy,ze szczególnie piekne. Jeszcze tatuaz i k.. na ustach. Ale nie wszycy

Gość agnesina
Dlatego ja za meza mam Wlocha - przepiekna uroda i z charakteru tez jest bardzo dobry: jest bardzo czuly i opiekunczy.

Zgadzam się w 100%. Jak pisałam w jakimś innym wątku, jestem za Francuzami. U nas w miarę przystojny i zadbany facet to taka rzadkość, że jak się takiego zobaczy to się potem przez tydzień koleżankom opowiada:) Tam superprzystojny jest co 2... Pracuję na co dzień z Francuzami (jeszcze w Polsce), podobają mi się praktycznie wszyscy, a Polacy??? Z tego co pamiętam, jeszcze się taki nie urodził, co by mi dogodził...;)

Gość xpatriota
co ty taki typowe to by sobie nigdy kolczyka nie zrobil bo jego zdaniem to metkav homoseksualistow (oczywiscie tez jest nietolerancyjny i rasista).Pisze ruskich bo polacy sa tak smao paskudni i bardzo podobni.......szczegolnie te wielkie podbrudki i nochale...

a wy to takie \"pienkne\" i \"intielignetne\" jestescie, a wystarczy pare komplementow od francuza, wlocha, czarnego, hindusa czy araba i juz doope nadstawiacie, dzieki czemu w anglii macie wspaniaja reputacje na ktora bardzo ciezko pracujecie lezac na plecach z rozwartymi nogami I zeby nie dac wam powodu do psioczenia 1) nie jestem impotentem 2)mam dziewczyne (jest ona urocza , inteligentna , kochajaca i kochana kobieta ) ( oczywiscie nie jest polka bo trudno bylo by znalesc taka ktorej bym sie nie brzydzil nawet dotknac ) 3)moj sprzet jest normalnych rozmiarow ( nie trzeba miec fujary jak noga od stolu zeby dobrze zrobic kobiecie ) wystarcza odrobina checi oraz \"magiczne palce\" i \"zwinny jezyczek\" PS.Pozdro dla pan ktore sie szanuja

zaklinaczu, wiekszosc dbajacych o siebie Polek moze poczuc sie urazonych tym tekstem. Przypomne: oczywiscie nie jest polka bo trudno bylo by znalesc taka ktorej bym sie nie brzydzil nawet dotknac . Skoro sie brzydzisz to nie siedz na polskim forum dla Polskich kobiet!

wiedzialem ze ktoras sie doczepi. jak juz napisalem mieszkam za granica i tutaj niestety polki sie zachowuja t sposob jaki opisalem i co jest bardzo zabawne to mimo faktu ze daja na lewo i prawo to maja o sobie tak wysokie mniemanie ze mozna by pomysles ze to jakas ksiezniczka a nie najzwylkejsza puszczalska lafirynda do solnitshka czytaj ze zrozumieniem, wyrazilem swoja dysparobate dla kobiet lekkich obyczajow a na zakonczenie mojej wypowiedzi czyli w post scriptum wyrazilem swoj szacunek dla szanujacych sie kobiet. Poza tym jak bys nie miala nic na sumieniu to bys sie nie doczepila do textu, bo nie byl on skierowany do ciebie Pozdrawiam PS. a to jak spedzam wolny czas, czy to na forum, w pubie czy grajac w kregle to jest moj za przeproszeniem zakichany interes

Gość a ja powiemm tak
Polacy jacy sa tacy są ale nie chcialabym za mężą obcokrajowcę tylko i wyłącznie Polaka :)

Gość a ja powiemm tak
a duzy nos jak kartofel swiadczy tez o duzym penisie :)

Gość jestem za
obcokrajowcami, mimo iz mieszkam w polsce. Wczoraj poszlam do pubu ze znajomymi i widzialam tylu beznadziejnych facetow, ze w ciagu kilku minut wiedzialam dlaczego wole obcokrajowcow. Tego nawet nie da sie opisac :( Zupelnie inna mentalnosc, zachowanie wobec kobiet i w ogole zachowanie. Juz wiem, ze moim mezem z pewnoscia nie bedzie zaden polak.

o widze ze chcesz obrocic kota ogonem i udowodnic mi ze jeste\"m nie szanujaca sie Polka\"? a co to, juz nie mam prawa wyrazic swojego zdania tak po prostu?:o Wiem jak jest bo widzialam juz wiele polek w roznych sytuacjach, pracowalam przez jakis czas w pubie w duzym Polskim miescie i wiem co w trawie piszczy. Nie popieram tego ok jesli opacznie zrozumiala, przepraszam ze naskoczylam