Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLLOLCIA

Jakich llubią panie !

Polecane posty

Gość OLLOLCIA

PYTANIE DLA PAN, Jak zbudowanych lubicie facetow: A) bardzo chudy B) szczupły C) taki masywniejszy ale nie gruby D) Gruby Ne piszę tu o muskularnej sylwetce bo takich facetów też jest bardzo mało, ale jeśli dla którejś jest taka sylwetka to konieczność to może napisać. Wzrost: A) Niski < 170 B) Średni > 170 C) Wysoki > 185

Gość ja lubię
bardzo wysokich - powyżej 185 cm i zdecydowanie dobrze zbudowanych - nie lubię szczupłych, chcę tulić się do ciała a nie do kości ;-)

Gość takich jak mój lekarz
zawsze wolałam masywnych o krępej budowie - ale mój lekarz jest ideałem - chociaż chudy i wysoki jak tyczka - jest jak anioł (nie jak ideał mężczyzny - ale właśnie jak anioł) piękna twarz i anielski głos, ciepło i wszystko co pacjentom potrzeba - zrobiły swoje ................. :( ideał ideałów - niestety nie dla psa kiełbasa :(:( :( chlip chlip - żeby tylko nie wyjechał na wyspy !!!

Gość ehhhh ...
szczupły, a wzrost: B lub C :D

ojj ciezko tak okreslic, podobaja mi sie zarowno niscy jak i wysocy... ale ogolem wole szczuplych... bez masy itd;|

Gość dupa blada z dzieciakami
oj dzieciaki czy wyglad jest taki wazny

Gość Brunetka31
ja lubie szczuplych i wysokich:P pozatym musi miec to cos co mnie pociaga:)

Gość pilnie potrzebujaca
eh...kobiety z tego forum zadowola sie kazdym byle mial penisa. Wymagania dla nich sa niepotrzebne.:) A dla normalnych kobiet- szczuply, wysportowany ale nie miesiak, inteligentny- szkoda ze inteligencja ma tak roznorodne definicje, bo malo ktory facet jest inteligentny

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci