Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amores

czemu podobam sie tylko tym facetom ktorzy mi sie nie podobaja?

Polecane posty

Stanczyk🖐️;)\"wywolales wilka z lasu\" chbya:D;) jakie glupoty ja na temat napisalam;)

Gość stopka jest tu
Mysia, kliknij w link który Ci podałam. Zaloguj się i wpisz co tam chcesz w miejsce Sygnatura / stopka , potem potwierdź.

pisze o tym co mi sie podoba a chodziło mi o to że trudno za wami nadązyc i dziwni jesteście tylko tyle :-))

chodzi mi o wtracenia nie na temat stanczyk nie chce nic mowic o twojej glupocie,bo jjak na 24/5lat to wiesz... ktory normalny facet 24h na dobe mysli o tym ze ma 169cm wzrostu?????????? i jeszcze sie tu uzala?

hahahahaha masz jeszcze troche czasu no i samotnym facetom nie dają samotnym mamom też nie

chodzilo mi ote wcinanie sie w temat stanczyka typu: czesc gdzie deus ? itd wez se zaloz odrebny temat na takie cos

TQM Granica 35 l. ? :-D :-D U mnie też taka. Ale chodzi o to ze jak do 35 nie zmienie stanu cywilnego to zostane kawalerem na stałe i dziiwkarzem. Rynek wtórny woogóle dla mnie nie istnieje. A przed 40-ką dla panien (czyli samych młodych) będzie się trochę za starym :-D

Dlaczego nikt mnie starszej kobitki nie rozumie, sorry jetsem po grillu, po fajnm piwkui już niktnie nie chce mnie zrozumieć,bo wszyscy tacy młodzi. Mam czekać 15 lat, czy co?

Gość pierdzenie nie może być słodki
e tylko śmierdzące :-P

spox idz w spac:P chyba jutro do roboty idziesz i moze zobaczysz te swoja slicznotke;p

Gość pa dzieci
tym razem ostatecznie :-P

Mysia72 \"Olaliście mnie , bo jestem za stara\" - co za brednie?. Na górnym pasku masz różne rzeczy podkreślone. Wejdz do \"preferencje\" i tam masz. :-)

No to teraz zobaczę. Ale naprawdę dziewczyny nie ma co się skupiać na ładnym, bo to są faceci, z których prędzej czyspóźniej \"wyjdzie szydłosz worka\". Chyba ,że jak mówił, chyba Tetmajer, \"te są najlepsze żony, co mają zapłon spóźniony\"

nie skupiam sie tylko na urodzie,nie chodzi mi oto zeby sie podobal kazdemu tylko mi,o gustach sie nie dyskutuje podobno:)

Skąd wróciłaś deko, i czemu nie podobają Ci się \"fajni\" faceci. Wybacz, ale po tylu latach do wszystkiego podchodżeę sceptycznie

wiesz oprócz tego że mi się dobrze z nim rozmawia, to muszę do niego czuć coś oprócz koleżeńskiej sympatii, noi musi mieć pociągać.. wróciłam z łazienki :P