Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilia_tras

ciąża a kolczyk w pępku

Polecane posty

Gość emilia_tras

hej, chciałam zapytać czy kolczyk w pępku jest przeszkodą w trakcie ciąży? czy któraś z Was dziewczyny w trakcie ciąży zmuszona była go wyjąć? boję się, że jak zajdę w ciążę i będę musiała wyciągnąć kolczyk to później będę miała blizny

Gość było milion razy już
poszukaj sobie

Gość ninndlfsac
Potem jak już brzuch jest większy trzeba go ściagnąć mi nic sie nie zrobiło po porodzie jakiś czas znowu go założyłam.

Gość _ewkamarchewka_
Ja też miałam... w trakcie ciazy musiałam wyjąć, bo brzuszek rósł i skóra się naciągała. Teraz nie noszę, nie mogłam założyć, chyba się coś pozarastało, a pozatym mam brzydkie rozstępy na brzuchu i tak bym go nie pokazała nikomu. Ślad po kolczyku został - niestety...

Gość beznadzieja....
moja kolezanka musiala zastapic jakims plastikowym wkladem zamiast kolczyka a pepek i tak sie rozciagnal-co jest naormalnie w ciazy czy ma sie kolczyk czy nie, nie wspomne o dziurce, nie byla juz mala dziureczka , wygladalo to okropnie :-o ja zrobilam sobie dopiero po porodzie

Gość ble-ble-ble
a mi zaczol ropiec w 5 miesiacu i musialam go wyjac:(

ja wyciagnelam gdzies w 6 mcu a jakis czas po porodzie jak brzuszek doszedl do siebie to zalozylam, Dziurka wyglada troche inaczej ale nie jest źle:)

Gość umieram ze strachu...a wy
kto dzis nosi kolczyk w pepku ? przeciez teraz to oznaka wiesniactwa i bezguscia