Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatia

SYMPATIA.onet.pl

Polecane posty

Gość sympatia

co sadzicie o tym portalu ??? czy tylko życiowi "nieudacznicy'' zamiszczaja tam swoje zdjecia?? czy mozna tam znalesc miłość??

Gość ja tam wole poznawac
ludzi w realu i nie mam ani nigdy nie bede tam miala konta :P Moim zdaniem siedza tam nieudacznicy...

Gość sympaticzna
i nieudacznicy i najzwyklejesze osoby i osoby z elit tez ;) Dla wszystkich ludzi !!

Gość panna bez serca
Siedzą tam tacy sami ludzie jak na innych randkowych portalach - normalni, nienormalni, średnio normalni... Ale dwa razy się zastanów zanim zamieścisz swoje ogłoszenie na jakiejkolwiek tego typu stronie.

Gość dno generalnie
nie polecam jak również innych portali randkowych nie polecam burdelownia

Gość ja tam wole poznawac
fuuuj jaki pedał :o

nie wiem czy to dory pomysł umieszczac swoje zdjecia w internecie z których tacy jak wy sie smieją ...a może on na prawde jest fajny i wcale nie jest nieudacznikiem

Gość fdsfsff
a ty myslisz, ze tam wszyscy ludzie pokazuja prawdziwe foty?

Ej no, wypraszam sobie :) Mojego byłego faceta poznałam właśnie na sympatii.pl. I wiem, że siedzi tam naprawdę mnóstwo wartościowych ludzi. Moja koleżanka wyszła w tym roku za mąż za faceta poznanego na randkach, z tymże randkach o2.

Gość fdsfsff
imho wiekszosc facetow szuka tam seksu. Z kobiet, moze i wiekszosc szuka przyjazni i milosci, ale tez sa takie, ktore szukaja tylko seksu. A te pierwsze, zaczarowane facetem i tak szybko ida z nimi do lozka.

on to zdjecie chyba z jakiegoś zurnala wynalazł a taki całkiem calkiem ale ja bym sie bała umówić z gościem który kradnie cudze zdjęcia :(

Gość ooopppsss
jak dla mnie,to normalne zdjecie tego chlopaka,z zadnego zurnala.tylko opis ma nieciekawy

Gość ten nie wyglada
dziwne z tymi nieudacznikami, bo tam naprawde jest duzo bardzo ładnych dziewczyn...dlaczego wiec wybraly ten sposob na poznanie kogos...a nie np. na disco czy w pubach ??????

Gość nie zalogowana tym razem
nie wszyscy sie "szlajają" po pubach i nie kazdy ma kolezanki , zeby z nimi isc potanczyc ( bo np. przeprowadzila sie do innego miasta) (a samej nie polecam :O ) ...

Jak masz wygląd fotomodelki i super wychodzisz na zdjęciach, to baw się w to. To samo sie tyczy facetów. Inni ludzie tam kogogo nie poznają. To zwykły supermarket z topwarami na półkach. Zarówno faceci jak i kobiety tak go traktują. I wypisują rzeczy na stronkach, których i tak nie warto czytać. Sprawy o których piszą i tak się dla nich nie liczą. 99,99 proc. to super fotka

Gość ooppss
skoro dla Ciebie ciekawey temat to: "hej,jestem sympatycznym facetem i szukam sympatycznej dziewczyny",to wspolczuje.gdybym tam kogos szukala,to nie tylko urocze zdjecie musialoby mnie zaintrygowac

Gość nie zalogowana tym razem
facet ...no nie do konca kiedys sie w to "bawilam" ZAWSZE czytalam opis faceci nieraz czytali, nieraz nie (bo pytali sie mnie o rzeczy, ktore tam opisywalam ) - takich od razu skreslalam :) wyglad to nie wszystko :) i jak koles pisze do mnie tylko dlatego ze spodobalam mu sie na zdjeciu , a nie poswiecil 2 minut na czytanie , to sorry :)

Gość ooopsss
do kogo to było ???????

Mam inne doświadczenia. I mogę dać radę innym facetom. Jak nie macie super fotki to nawet nie marnujcie czasu. I nie czytujcie tych opisów. Klawiatóra przyjmie wszystko. Jak zaakceptują wasze fotki to odpiszą. A jak po pierwszym mailu nie odpiszą to znaczy że fotka się nie spodobała i nie marnujcie czasu na dalsze pisanie. One tak tam postępują (dlatego nie warto czywać ich wypocin w opisach) Ja np zaliczam się do tych co na fotkach gorzej wychodzą. Dlatego w realu idzie mi znacznie lepiej. Zamioast wchodzić na te portal, wolę wyjśc do pubu lub na dyskoteke. Znacznie lepsze efekty ;-)

ps: durnych tekstów nie wypisywałem. Podobny umieściłem tu w stopce (teraz już tego nie ma bo rzadko wogóle jestem w necie). I na kafe maiłem nie jeden mail typu \"chcę cię poznać\". A tam liczyły się tylko zdjęcia.

Gość oopppss
do "co to znaczy nieciekawy".,w ogole nie zrozumialas/es o co mi chodzilo

Gość Głównie nieudacznicy
tam zaglądają

Ja się nie uważam za nieudacznika, a poznaje kobiety w taki sposób. Moim problemem jest brak znajomych, mieszkam w małym mieście i nie mam innej możliwości na poznawanie kobiet. I uwierzcie mi, można tam spotkać wartościowe, do tego bardzo ładne i fajne dziewczyny. Właśnie się z taką teraz spotykam, poznana na ilove.pl :)

Gość Krejzoolka
Do faceta rocznik (itd) - gdybyś w korespondencji ze mną sadził TAKIE byki, jak ten z klawiatUrą, nie miałbyś najmniejszych szans na poznanie nie w realu. Niezależnie od umieszczonego zdjęcia.

Gość Alicja czarodziejka
no chyba , że ona tez robi byki hahahah