Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatia

SYMPATIA.onet.pl

Polecane posty

Gość aguso
a ja poznałam miłosc mojego zycia na sympatii :)a juz sie chciałam sie poddac i z niej zrezygnowac.(z sympatii)

Gość mała czarna ...
moja kumpela znalazła stronkę mojego sąsiada na sympatia.pl nieźle się zdziwiłam bo znam go od małego i jego opis "jestem nieśmiały etc" niźle mnie rozbawił :D, a to dlatego, że do nieśmiałych osób nie należy wręcz przeciwnie :P sam fakt, że swoją ex dziewczynę poznal w sklepie (zaczepil ją bo mu sie spodobała) mówi za siebie ;) no ale na stronkach można pisać co się chcę :classic_cool: finał jest taki, że po poszukiwaniach na sympatii i tak obecną dziewczyne poznał w realu ... ja w te portale randkowe sie nie bawię wolę poznawać ludzi w życiu realnym przez znajomych, na imprezach etc

Gość Tymmi_____
a potem jak facet jest faktycznie niesmialy, to kobieta go skresla, myslac, ze tez udaje :( przez takich dupkow mamy przechlapane

Gość LucasCosmetics
Jako obserwator portali randkowych, który zrezygnował z wprowadzenia własnej nieczystej gry uczuciami w sieci, odradzam tego typu portale randkowe w celu zapoznawania innych osób... Internet jest powszechny, więc brudny i zakłamany... A ludzie są naiwni i takim pozostaną... A administratorzy? No cóż, nie dużo się w tej sferze zarabia... Każda osoba jest traktowana jak przedmiot do wyłudzenia... Jeśli byłeś świadkiem złamania moralnych zasad wobec siebie i nic z tym nie zrobiłeś, oznacza to że się z tym godzisz... Według mnie, jest to przestępstwo, to co robią w tle największe serwisy randkowe...

Gość wi_ki123
Swego czasu miałam konto na symaptii, ale jakoś serwis nie przekonał mnie do siebie, rozpoczęłam poszukiwania aż natrafiłam na portal ezeo.pl, pod każdym względem mogę go polecić. Mili i otwarci ludzie, a co najważniejsze łatwość w obsłudze portalu

Gość gość
90% zonatych szukających kochanek za DARMO ze swoim mieszkaniem i samochodem...bo na agencje ich nie stać. pozostala czesc to faceci szukający kobiet z kasa bo ich nie stać na kobiete... od raz zadaja pytanie CZYM SIE Zajmujesz.....(SPRAWDZANIE CZY MA SZ PIENIADZE) .Brzydcy bez kasy-czli odpady w realnym swecie nie psotawi,nie zapłaci za ciebie,a z wymaganiami na modelkę. Na modelke mogą pozwolić ,sobie milionerzy,albo piłkarze.Takich odpadów nie zechce ani stara i gruba jak ma swoją kasę,bo pojedzie do hiszpanii i Wloch i am co chce na raz.

Gość gość
Popieram 90 % facetów na sympatii szuka darmowego seksu nie stać jednego z drugim na agencję. Skoro nawet niektórzy są gotowi na sponsoring. Normalnych jest garstka. Ale też trzeba uważać ja w bajki nie wierzę dawno wyrosłam. A bajkopisarzy jest tam sporo. Ludzie szanujmy się wzajemnie nie traktujmy się przedmiotowo jak towar. Każdy ma prawo do miłości, związku. Panowie twierdzą że kobiety szukają nadzianych księci z bajek, a panowie kogo szukają??? Są osoby które siedzą tam już długo kogo szukają pięknych bogatych księżniczek. Na księżniczkę to może sobie pozwolić milioner. Wymagania mają że głowa mała, a potem jacy to oni biedni pokrzywdzeni misie.

Gość gość
Marrooo-nie podawać numeru telefonu. Wprowadza wirus...

Gość gość
biedota ktora nie ma racji bytu w realu,oczywiscie szukaja mlodych i pieknych Z PIENIEDZMI bo oni za kawe nie zaplaca kobieta sama ma placic za siebie i ma byc piekna...ahahaha takie wymagania to moga miec milionerzy bo to oni ZA NIE PLACA...banda odpadow i zer szkoda 2 zloty na ten portal...

Gość gość
Te odpady nic sobą nie reprezentują, mają do zaoferowania tylko marny seks. Ale wymagania i oczekiwania ich to aż głowa boli. Szukają młodych i pięknych modelek, a sami ani urodą ani inteligencją nie grzeszą. Na modelkę to może pozwolić sobie tylko milioner!! 60 % to są żonaci szukający darmowego, łatwego seksu. 30 % to erotomani polujący ciągle na nową zwierzynę (po co jemu jedna rybka jak może mieć akwarium). 9 % to "żerujące pasożyty" i oszuści mający nadzieję na wyłudzenie kasy. 1% to Panowie wolni szukający stałego związku. Szkoda czasu i kasy na portale randkowe!!

Gość gość
szkoda 20 groszy ..sama biedota co zamoczyć chce za darmo..ale dziś najtansza prostytutka chce 150 zl wiec gówno dostaną chyba ze trypla