Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina z Lublina

Czy to normalne co robi mój mąż?

Polecane posty

Gość wierzę Ewelince
bo ja mam tak samo:( mój mąż co prawda nie sika na testy, ale ma inny mankament-używa moich dezodorantów, których też mam zapas. Na poczatku gdy zwróciłam mu uwagę, że buteleczki z dezodorantami nie stoją "na baczność" na półeczce w łazience stwierdził, że coś mi się wydaje:o Zaniepokoiło mnie to, bo nie dość że robił bałagan w łazience to jeszcze tych dezodorantów ubywało więc zastawiłam na niego pułapkę i posyypałam je takim proszkiem do wykrywania śladów, króry dostałam od kumpla policjanta:) Kiedy mu odowodniłam oszustwo zmieszał sie mówiąc, że lubi mną pachniec, gdy jest w pracy:o Czy to normalne?

Gość nawet duzo lepsze

Gość kiki2504
a moj to mnie wk... na max jak bierze i uzywa bez pytania moje drogie maszynki do golenia Wilkinsona pytam czemu nie uzywa swoich meskich a on mowi ze moje fajniejsze i delikatniejsze. nienawidze jak kradnie moje maszynki:(

Gość kiki2504
albo moj plyn do higieny intymnej mi podkrada codzien i mowi ze to cos super, i ze jego siurak czuje sie jak nowo narodzony po umyciu takim plynem:) z tego to sie troche smieje

Gość Ewelina z Lublina
No i pięknie :-0 Zrobiłyście sobie pośmiewisko :-0 Przy was mój mąż, który sika na testy wydaje sie być rzeczywiście normalny :-0 Jak mawia moja przyjaciółka, która nie wiedzieć czemu jest moją przyjaciółką, macierzyństwo odbiera wam rozum :-0 Na prawdę, kobiety (dziewczyny?) nie wiem co z wami sie dzieje? :-0 Czy to chęć zabłyśnięcia głupim tekstem, czy coś innego? Po co te prześmiewki? To że ja mam w głowie ułożone całe nasze życie, to że odpuszczam sobie , jak tu ktoś wcześniej napisał, bulgotanie w moich narządach płciowych, staje sie powodem do niewybrednych i niesmacznych żartów :-0 Jeszcze raz prosze byście sie zastanowiły i chociaż dzisiejsze święto uszanowały ;-)

każdy cie wyśmieje z głupoty jaką napisałaś modlitwy :D seks od wielkiego dzwonu:D nie pomyliłaś małżenswta z klasztorem ????? cgyba tam było by ci lepiej

Gość zaraz trupne padem
trzymanie w szafce zapasu kilkunastu testow tez nie jest chyba objawem normalnosci:O

Gość zaraz trupne padem
W polaczenia z seksem "od wielkiego dzwonu" to juz wogole perwersja bym powiedziala:P

mi ta ewelinka przypomina kobietke ktora wyzywala nas i pisala ze kobiety ktore biora tabletki sa pozbawione kobiecosci, pamietacie?:D poza tym kobieto ty masz problem ze soba, meza masz dowcipnego i dla mnei to bylby powod do smiechu a nie zeby do matki leciec, ile ty masz lat ze matke prosisz zeby cos zrobila??!!

mi ten topik sie nawet prawdziwy nie wydaje, jakas marna prowokacja. ale chociaz humor poprawia jak sie czyta:) ludzie maja fantazje;)

haha ja to zaluje ze moj maz na taki pomysl nie wpadl, mielibysmy sie z czego posmiac dodatkowo na imprezach:)

to prawie tak dobre jak Zośka i jej macica :-) Chociaż nie ... wtedy wyłam ze śmiechu.

A tak jeszcze z czystej ciekawości - czy poza małpami jakieś zwierzęta uprawiają seks oralny?? Bo nie wiem.

Gość przyda ci sie to
szpital neuropsychiatryczny w lublinie ul abramowicka 7 lublin tel(0-82)744-30-61 zgłoś sie tam oni ci udzielą pomocy