Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkjjkkjj

Czy Wasz facet w Twojej obecności mówi, że jakaś fajna dupa poszła?

Polecane posty

Gość kkjjkkjj

Mój facet... nawet idąc tylko ze mną za rękę... mijając jakąs dziewczynę, potrafi mi powiedzieć... że ona była niezła... że ona jest fajną dupą.... Nie mogę tego znieść....

to rob tak jak on jak idzie jakis facet.. a wpgole jesli tak robi to go zoastaw bo niewiadmo co robi za plecami labo co bedzie robil w przyszlosci FACET TO SWINIA PAMIETAJ

Gość nie mówi
nie zadaję się z tłumokiem z brakiem poczucia taktu, ten twój to chyba jakiś dziwny jest

Gość kkjjkkjj
Tylko on dobrze wie ze takie gadki mnie denerwują... i zawsze kiedy tak powie... mowi... " Co juz zła jesteś?" dlaczego robi mi na złość?

ja nie moge!!!!!to poc o znim jeszce jestes?????????????????? ja bym go juz kopnela w dupe nuiech spieprza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

faceci tak maja. Mój tak JESZCZE nie robi ale to pewnie kwestia czasu. Np mój brat jak idzie z dziewczyną to specjalnie się odwraca za innymi tylko dlatego, żeby ją zdenerwować :) dlaczego ? Bo lubi patrzeć jak się na niego złości .. ;) Może Twój ma tak samo... Moim zdaniem nie ma się czym przejmować :)

może chce, żebyś była zazdrosna... ale to nie najlepsza metoda, bardzo toksyczna... nie powinien tak robić. zgadzam się z poprzedniczką, kiedy mijacie facetów, zachowuj się tak samo :P zobaczymy ile on wytrzyma a tak od siebie, to ja radzę z nim zerwać

nie. poza tym jak fact mowi o innej *fajna dupa* to chyba swiadczy o jego poziomie ...kultury...abo raczej jej braku.

Gość czekoladowa wanilla
jakby mi tak powiedzial,to juz ja bym mu pokazala jak wyglada :"ladna dupa".dama bym sie tak ubrala

Gość kkjjkkjj
Robi tak zwykle kiedy o coś się "pogryziemy"... po prostu chce sie zemścić... ale... nie rozumiem ,dlaczego chce mnie krzywdzić upewniając mnie ze tak bardzo kocha... widzę , że mu na mnie zależy, ale dlaczego jest tak strasznie złośliwy... Czy to przejdzie?

No widocznie ma taki charakter. Porozmawiaj z Nim.. powiedz Mu, że Cię to drażni i złości jak tak mówi przy Tobie. Poza tym, też jestem zdania, że powinnaś robić tak samo :P Ale z drugiej strony to chyba nie o to chodzi, żebyście sobie na wzajem dokuczali nie ?:) Ale zrywać z kimś z takiego powodu.. to chyba też przegięcie. Mówisz, że Cię kocha, że Mu zależy.. i masz zerwać z Nim dlatego, że jest złośliwy ?

Gość kkjjkkjj
Masz rację... ale złośliwość to bardzo drażniąca cecha... on jest złośliwy nie tylko w tej kwestii... lubi się odgrywać...

Gość wybacz to nie jest kwestia
tylko charakteru (złośliwość,chęć poprawienia sobie samooceny przez zazdrość partnerki) ale przede wszystkim kultury osobistej.

Gość kkjjkkjj
Rozmawiałam już z nim o tym... wie ze mnie to drażni... dalczego więc się nie zmienia?

moj facet tak nie mowi bo jest kulturalny,tak samo jak i sie nie oglada(albo jesli nawet to robi to tak ze ja nie widze albo ogladamy sie razem i dyskutujemy).ale nie do pomyslenia jest dla mnie zeby sie ogladal i mowil,ze \"ladna d...\" poszla-to takie prostackie moim zdaniem

Gość może jest pewny że i tak
z nim będziesz :-)

Gość kkjjkkjj
nie chce się zgrywać i robić tak samo... bo kiedyś już tak zrobiłam i miał do mnie żal, że się odgrywam :| nie chcę być zlośliwa...

Hmm to może udawaj, że nie zwracasz na to uwagi ? Możesz też sama przy Nim stwierdzić, że faktycznie atrakcyjna kobieta.. ;) To czasem pomaga. Jego reakcja może być ciekawa. Może jak zobaczy, że takie teksty nie robią na Tobie wrażenia to przestanie ?Albo faktycznie Ty też bądź złośliwa w takich kwestiach.. Trudno tu coś poradzić.. ale chyba warto zrobić cokolwiek, żeby ta sytuacja się zmieniła skoro Ci nie odpowiada. I powiedz Mu WYRAŹNIE, że takie zachowanie Ci nie odpowiada. Dosadnie, tak zeby zrozumiał. (to tylko facet) ;)

Gość martitkaaaa
ufff moj tak nie ma, ale caly czas patrzy na auta non stop. Pocieszam sie, ze lepiej na auta niz laski. A Ty go zostaw zachowuje sie jak swinia wrrr

Gość kkjjkkjj
Starałam się już nie zwracać na to uwagi... ale jestem na tyle sercową i wrażliwą osobą, że cholera nie potrafię... wszystko we mnie huczy buczy... i nie wiem co jeszcze... Porozmawiam z nim... kolejny raz ale powiem mu. może w końcu zrozumie... dzieki sies... mój facet ma wyjątkowo cięzki charakter... jest uparty złośliwy... ale pomimo tych wad go kocham...

Gość Jak idzie jakis facet ...
to powiedz mu, ale super facet zobacz jaki przystojny ... albo ten jest super, wart grzechu ... Jak bedzie się wściekał to powiedzmu, jak widzisz mi inni faceci też się podobają, ale ty mowisz głośno jak tobie inne się podobaja to dlaczego ja nie moge ? Przecież robie tylko to co ty ? nie wiem dlaczego jestes zazdrosny, przeciez to nic takiego ... Zobaczysz jak się oduczy ...

Gość pisała juz że juz to
robiła, ale facet "miał żal" , twierdził,ze sie odgrywa, a poza tym ona nie chce być złośliwa :-)

a ja Ci tak dotradze.....jak bedzie tak robil to w ogole nie zwracaj na to uwagi,nie komentoj, po prostu zmien temat...np, idziecie ulica,On mowi \"ale fajna laska\" a Ty powiedz...\"patrz jaka fajna wystawa\" \"i co...gdzie idziemy\" no nie wiem zmien temat badz w ogole nie odzywaj sie,moze to bedzie dla Ciebie ciekzie ale wg.mnie to jest najlepsze rozwiazanie

Gość Nie mówi że poszła
cytuję "dupa" tylko dziewczyna,albo nic nie mówi i się gapi, ostatnio, co jest bardzo dziwne, zwraca mi uwagę na buty obcych dziewcząt, pokazując, o zobacz jakie ma fajne buty... Nigdy dotąd tego nie robił... Co o tym myślicie?

Gość o matkoo
nie moglabym byc z kolesiem, ktrory kobiety okresla per "dupa" fuuujj....menel jakis :O :O :O

Gość jak się z takim menelem
zadajesz to tylko źle świadczy o tobie:P, pewnie jesteś jakoś pustą blacharą w różowych ubrankach:D

Gość Co to znaczy ze
nie chce byc złosliwa ?????????? Jak nie chce to niech znosi jego chamstwa, sprawa prosta ... To jest wlasnie to, że niektore dziewczyny zapominaja o tym , że zawsze w każdym związku ma sie takie same prawa ... Nie wyobrazam sobie, żeby mój facet w ten sposób sie odzywał w mojej obecności, ja nie jestem kumplem i takimi odzywkami mi na pewno nie zaimponuje, powinien o tym wiedzieć ... Brak mu podstawowych zasad dobrego wychowania, nie mowiąc juz o kulturze osobistej :( Nie musisz i NIE POWINNAS TEGO TOLEROWAĆ warto żebys o pamietała i to cale zycie. :)

Gość kkjjkkjj
dziś przeszedł poważną rozmowę... powiedziałam mu raz jeszcze ze mi to nie odpowiada,i jeśli tak dalej będzie mówił w moim towarzystwie to w końcu bardzo się na niego zezłoszczę... przeprosił i obiecał, ze juz nie będzie... zobaczymy...