Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

werka730

miłość czy praca???

Polecane posty

co wybrac? zostac z chlopakiem w malym miasteczku czy wyjechac do duzego miasta i moc sie rozwijac??swiat mi sie wali, trace przez to moja miłość...

Gość jedz
i zabierza ze soba faceta chyba ze praca to tylko Twoj pretekst do zerwania :)

Ale gdyby to była silna miłość, to autorka nie miała by takiego dylematu... Coś się chyba wypaliło...

Gość prawie_D
zostac z facetem jesli sie kochacie...

gdyby tylko on chcial jechac to nie byloby takiego problemu...on ma tu dom, prace wszystko i nie chce tego zostawiac...bo z jego strony chyba sie juz wypalilo to uczucie....zalamka...8 lat....

Ty nie musisz zrezygnowac ze swoich marzen dla niego. On nie chce zostawic dla Ciebie pracy a Ty pomysl czy chcesz byc u niego na garnuszku i jak wam sie nie ulozy to reszte zycia zalowac, ze nie zrobilo sie wtedy tego kroku.

poznalismy sie gdy bylismy jeszcze mlodzi, ja mialam 15, on 17 lat.tyle rzeczy przezylismy razem..nie raz nasza milosc wystawiona juz byla na probe, ale zawsze udawalo sie przezwyciezyc kryzys.racja ja go nie moge zmusic do tego aby zostal ze mna, bo jaki to ma sens...ale mielismy jakies male plany co do przyszlosci...nie wyobrazam sobie zycia bez niego...:(((((((((((