Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pat115

plamienia-prosze pomozcie,nie wiem co mam myslec

Polecane posty

Gość pat115
bylam u lekarza na 90 % pozamaciczna,bylam juz w klinice na zabieg laparoskopi ale oni nic nie widza tylko powiekszony jajowod i jajnik ,czekam na wynik badania beta hcg

pat15 jestem z Toba na pewno wszystko bedzie dobrze daj znac jak bedziesz juz po wynikach

Gość pat115
zrobilam bete hcg i wyszlo ze jestem w ciazy ale w drugim tygodniu ,odeslali mnie z now do domku i kazali powtorzyc bete w poniedzialek,i znowu sie martwie,moze beta ma maly przyrost jak to ciaza pozamaciczna,i lekarz mowil ze ten jajnik i jajowod moze byc powiekszony od produkcji cialka zoltego,tylko teraz martwi mnie te tygodniowe plamienie -co to bylo?

Gość pat115
beta wskazuje na 2 tydzien ciazy ,wiec juz zabieg znow odwolany,stwierdzono ze jajnik moze byc powiekszony od produkcji cialka zoltego,a ja juz nie wiem ,chyba wszsytkie wlosy mi z nerwow wyjda

Gość kiki789
wiem co czujesz tez tak mialam ale u mnie za pozno wykryli pozamaciczna i mialam operacje brzuszna a nie laparoskopie. Mam nadzieje ze u Ciebie dzidzia sie pojawi i ominie cie laparo trzymam kciuki.

Gość kiki789
pamietaj biologia to nie matematyka jeszcze wszystko moze sie dobrze skonczyc pozdrawiam

Gość pat115
kiki a czy mozliwe bby bylo ze w 6 tygodniach ciazy pozamacicznej beta by mi tak wyszla i wskazywala na 2 tydzien>?

Gość PAT115
DZIS dostalam obfitego krwawienia czysta krwia bez zadnych skrzepow ,czy to poronienie?

Gość pat115
chyba poprostu dostalam okresu na to wyglada

Gość pat115
beta wynosi 23 czyli juz po ciazy,poprostu poronilam przed spodziewana miesiaczka,a lekarze napedzili mi takiego stracha z ta ciaza pozamaciczna i przeszlam tyle badan ze ufff,nie weim czy to stres byl winny poronieniu i te cale przemeczenie czy cos innego teraz to juz tylko sie moge domyslac i sobie gdybac

pat115 bardzo mi przykro! 3maj sie! a ja nadal czekam na wizyte u gina wiec moja zagadka dotyczaca dziwnych plamien nadal nie rozwiazana pozdrawiam was wszystkich pa

Gość k 11
beta w 6 tygodniu wynosi 276 a na usg lekarz nie stwierdził ciąży dodatkowo plamie na brązowo co to może być

Gość pat115
k 11 idz lepeikarza ,plamienia jak sie zdarzy ze poleci ci kropelka to moglobyc zagniezdzenie zarodka ,moze to wczesna ciaza tak jak u mnie byla,ale jesli pllamisz wiecej to raczej jest zagrozenie dla ciazy,bata jest za mala na 6 tydzien ,to byc moze ze to ciaza 3 tygodniwa i ginekolog nie widzi pecherzyka,a to ze plamisz jesli jest to w dniach spodziewanej miesiaczki to nie znaczy zle ,ale jesli w innych dniach to pedz do lekarza i niech daje ci leki na podtrzymanie