Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupia bylam wiem wiem

w 1 mies ciazy i na narkotykach

Polecane posty

Gość glupia bylam wiem wiem

miaalam sesje i musialam sobie pomoc poniewaz pracuje dodatkowo w firmie bylo to w czerwcu i na pocz lipca , bylo tego sporo , ostatnio okazalo sie ze jestem w 8 tyg ciazy.... jakie konsekwencje mi groza

Gość Melassaa
myślę, że nic ci nie grozi, ale zaraz na Ciebie najadą.... ulala

Gość Melassaa
zapomnbiałam dodać, ze zaraz wszystkie powiedza, ze urodzisz dziecko chore, albo bedzie miało problemy itd., ale to nie zdaża sie czesto. Oczywiscie jest taka opcja, ale mozesz i pewnie tak bedzie, urodzić zdrowe, śliczne dziecko. Oczywiście, jeśli przez resztę ciąży nie będziesz brała.

przez pierwsze 2-3 tyg ...nie odzywiasz dziecka odżywia się ono ciałkiem żółtym tworza sie komorki niewyspecjalizowane jezeli ktoras \"ginie\"lub ulega uszkodzenia zostaje zastapiona nowa myslę ,że bedzie ok. łykaj folik ...i juz absolutnie nie powtarzaj przyjmowania dragów

Gość małamyszka
ja na poczżatku tez nie wiedzial op ciazy a paliłam trwake dzidzia zdrowa niedługo przyjdzie na świat

Gość Melassaa
ja też na początku ciąży i to nie tylko trawkę, dzidzia zdrowa, ma już ponad rok.

Gość ja tez fete
na poczatku i trawke i mnowstwo wina. dzidzia zdrowa

Gość ale amfetamina powoduje
znaczący wzrost zagrożenia ślepotą u dziecka. Szczególnie zażywana w początkowym stadium ciąży. Na twoim miesjcu szorowałabym do kościoła

Gość kkkkkkkkkkk
ja gdy jeszcze nie wiedziałam ze jestem w ciązy piłam alkohol. mój chłopak znalazł na internecie, że picie alkoholu jest gorsze niz przyjmowanie narkotyków, wiec jest duza szansa że twoja dzidzia bedzie zupełnie zdrowa

nie martw sie, moj synek zostal poczety w czasie zabawy z amfetamina i pigulami,co smieszniejsze o ciazy dowiedzialam sie dopiero w 3 miesiacu i zdarzaly mi sie imprezki ze wspomagaczmi,teraz jest zdrowy i ma juz 3 lata i 8 miesiecy.jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy i przeanalizowalam co sie dzialao przez ten czas to bylam w szku, ale wszystko skonczylo sie fajnie, tobie tez tego zycze :)

Gość walerianka 125
A ja brałam walerianę - valerin mite przez pierwsze dwa tygodnie po zapłodnieniu, czy myślicie, czy coś grozi mojemu dziecku?

Gość walerianka 125
dziękii macro, mam nadzieję, choć czytałam, że z niektórymi ziołami to trzeba ostrożnie, wiec martwię się....

Gość a ja nczego nie brałam
a moje dziecko nie jest zdrowe, jakie to niesprawiedliwe :(

Gość ble-ble-ble
wlasnie... nie raz kobieta w ciazy robi wszystko aby urodzic zdrowiutka dzidzie i jej nie wychodzi... a inne tymczasem robia wszystko czego nie powinny i jest ok..

Gość Bella-la
A ja nim się dowiedziałam, zwe jestemw ciązy brałam leki na przeziębienie i alergię (odpowiednio 2 i 5 dawek) czy mojemu dziecku coś grozi?

Gość izizizi22
nie napewno nic mu nie bedzie wiec sie nie przejmuj

Gość kkkkkllllaaa
na pierwszy rzut oka dzieci mogą wydawac sie normalne, ale problem zacznie sie gdy pojdą do szkoły. słabsze przyswajanie wiedzy, brak możliwosci koncentracji, nadpobudliwosc... wszystko wyjdzie

Gość bardzo niebezpieczny
jest ibuprom i aspiryna oraz wit.A szczególnie w pierwszych trzech miesiącach.Ja brałam nie wiedziałam że jestem w ciązy i dziecko ma wadę serca.Lekarz twierdzi że to mogła byc przyczyna.

Gość 41tc
no ja i trawke i papierosy i alkohol i wogole zle odzywianie a o ciazy dowiedzialam sie dopiero w 7 tyg gin mi nawet nie kazal juz kwasu foliowego jesc bo stwierdzil ze co sie mialo rozwinac to sie rozwinelo. jestem juz dzien po terminie porodu i nadal nie wiem czy cos sie na dzidzi zdrowiu odbilo.musze czekac-tylko ze juz po malu wariowac zaczynam

Gość Bella-la
Aspitynę wzięłam tylko jedną, brałam lek anyalergiczny. Lekarz mnie uspakaja, bo brałam je do 10 dnia po zapłodnieniu, ale i tak sie martwię...