Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iustka 27

opalanie Grecja/Turcja - jaki filtr uv

Polecane posty

Gość iustka 27

We wrzesniu wybieram się na wakacje do Grecji lub Turcji i zastanawiam się z jakim filtrem i jaki zabrac ze sobą balsam do opalania. Czy tam można w ogóle bezpiecznie sie opalać?

Gość paulibka23
Oj chyba własnie sama szukałam dla siebie takiego kosmetyku. Dzieki za link. Zamówie go bo we wrześniu lece na Karaiby :)

Gość gość
Ciekawy portal, znalazłem równie ciekawy jak ten http://www.pytajnik.net/, katalog pytań, znajdziesz to co potrzebujesz...

Gość gość
ja lecę we wrześniu do Grecji i biorę 30 SPF

Gość gość
A czy ten wspomniany filtr P20 jest równiez odpowiedni dla małych dzieci ? Co o tym sądzicie ?

Gość delllicja2
Oczywiscie ze tak, zwłaszcza ze małe dzieci tez potrzebują jak najlepszej ochrony przeciwsłonecznej.

Gość Gość0123
My mieliśmy filtr 50+, a sam krem był z Chicco. Kupiłam go dla córki, ale mąż i ja też używaliśmy. Bardzo dobrze się sprawdził, mimo że nasłonecznienie było mega mega mocne. Oczywiście psikaliśmy się kilka razy dziennie, zawsze córkę po wyjściu z basenu itd. My z mężem mamy co prawda ciemne karnacje i rzadko mamy poparzenia, ale córka to bladzioszek ;) A mimo to jest teraz tylko ładnie, lekko opalona :) Polecam

Gość gość
20 minimum