naatii 0 Napisano Sierpień 12, 2007 Hejka. Mam sprawę. Za nie długo muszę udać się na badanie Ca-125 a nie mam pojęcia na czym ono polega, jak przebiega i czy ono boli. Czy ktoś mógłby udzielić mi szczerej i jasnej odpowiedzi na dręczące mnie pytania??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Sierpień 12, 2007 wpisz google. Z tego co wyczytałam to badanie krwi wiec chyba nie boli;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość U mnie żaden Napisano Sierpień 12, 2007 Marker nowotworowy ---badanie krwi, u nas 40zł-----nowotwory jajników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakaka Napisano Sierpień 12, 2007 O bosh.... mądra to ty nie jesteś, zeby nie zapytać, na co cię kierują, albo nie wrzucić w google. Badanie krwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mała 00 Napisano Sierpień 12, 2007 Ca 125 -jest to marker nowotworowy badanie często zleca się przy guzach jajnika lub endometriozie .Norma jest od 0 - 35 . Badanie polega na pobraniu krwi z ręki tak jak pobiera się krew do zwykłej morfologi -nic nie boli . Ja skierowanie miałam od panstwowego ginekologa i nie płaciłam nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enigmaa 0 Napisano Sierpień 12, 2007 ca125 bad z krwi bezbolesne, wynik ca125 podwyzszony moze swiadczyc o endometriozie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enigmaa 0 Napisano Sierpień 12, 2007 ca125 bad z krwi bezbolesne, wynik ca125 podwyzszony moze swiadczyc o endometriozie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach