Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaczek gosia goska

dziwny ten świat...albo ja

Polecane posty

Gość gosiaczek gosia goska

Otóz mam problem...albo sama go stwarzamm...jestesmy dwa mieisace po slubie. kochamy sie bardzo...ale ja pracuje z przytojnym facetem ktory ma zone...i duzo o nim mysl..i ja tez mu chyba nie ejstem obojetna;( poniewaz to mnie zagilgocze,to powie do mnie aniolku, to patrzy mi w oczy, na poczatku mi to bylo obojetne a teraz jakbym zaczela cos czuc...kurcze ale ja kocham mego meza...i chcemy miec dzidziusia...bylismy zagranica kochalismy siejak szaleni a teraz jakos specjalnie nie chce sie mi kochc..tzn musi mnie bardzo piescic zebym nabrala ochoty..a moze w ciazy ejstem? doradzcie cos ?

Gość jeszcze nie żona
Ja niedługo wychodzę za mąż. Jestem z tym samym mężczyzną od 6 lat i też zdarzało mi się spotykać nieobojętnych mi facetów. Mimo że nie wirzę w to, że jest nam 'przeznaczony' tylko jeden mężczyzna (natury nie da się oczukać), to można mieć w życiu tylko jednego męża. W momentach zwątpień powtarzam sobie to zdanie i mimo, że mam motyle w brzuchach (po poznaniu ciekawgo mężczyzny) to zawsze wracam wierna swojemu narzeczonemu - jego wybrałam jako nie tylko męża, ale i partnera w życiu.

Gość Do no ciekawe
Gdybym miała "motylki" na widok innego, to bym nie powiedziała "TAK".

Gość jeszcze nie żona
Ok - komary :P Dlatego uciekam! A tak na poważnie - źle to ujęłam. Chodziło mi raczej o ekscytację z faktu, że facet jest w moim typie i że ja też mu się spodobałam. Ale trzeba umieć odróżnić ekscytację od prawdziwej miłości. Jak się budzisz rano - ekscytacja mija, a stara miłość zostaje.

Gość wiki 32
w zyciu sie spotyka wielu facetow w naszym typie i wielu facetom sie podobalmy-albo moze lepiej to ujme -przelecieliby nas ale zdrada to najgorsze swinstwo jakie mozemy komus zrobic i swiadczy o naszej proznosci i glupocie

Gość kurcze__
myslalam ze tylko mi sie czasem to przydarza. mam faceta od 8 lat. i niestety nie moge powiedziec ze jest tak jak na poczatku związku. juz mnie tak nie kręci. czasem mysle zeby sie rozejsc i wtedy przychodzi jakis taki moment w zyciu, kiedy kolejny raz sie przekonuje ze na niego zawsze moge liczyc. i ta dobroc, lojalnosc kolejny raz mnie urzeka.

Gość kiki 125
to normalne ze roznie bywa w zwiazku nie bedzie cale zycie jak na poczatku milosc trzeba pielegnowac a nie sikac za przystojniakami-oni tylko czekaja na takie latwe laski