Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamas2007

jak zachowuja sie tatusiowie przed porodem??bo moj zdziwaczal!!

Polecane posty

Gość mamas2007

Czekamy na nasza kruszynke juz 9 miesiecy i 2 dni.Troszke sie spoznia ale czekamy cierpliwie. Moj maz jednak zrobil sie dziwny, gada bez sensu, zartuje bez przerwy albo spi, i zadaje dziwne pytania, jak male dziecko. Patrze sie na niego i mysle "kurcze czy wszystko u ciebie w porzadku moj mezu??" Zdaje mi sie ze albo zwariowal, albo dopadla go panika przed ktora sie broni. Jak zachowuja sie faceci przed porodem?

Gość mamas2007
to tak samo jak moj, jest najukochanszym facetem, cala ciaze opiekowal sie mna i znosil moje zlosliwosci i nerwy(okropne!!!) ale od kiedy akcja porodowa sie rozpoczela zdziwaczal, nie umie sam sobie ze soba poradzic.Ciekawi mnie dlaczego?? Mam nadzieje ze sie to zmieni.No i mam nadzieje ze nie wymieknie przy lozku porodowym!!

Gość mamas2007
Kurcze jakie to forum dziwne Czlowiek pyta o cos a tu cisza za kazdym razem No nic trzeba sie pozegnac.

Gość mooooommmo
moj był dzielny przez 9 miesiecy ale jak juz rodziłam to poleciał po moja mame aby była ze mną a sam stał za drzwiami blady jak sciana życze powodzenia i szybkiego porodu

Gość dlaczego tak robią -nie wiem
myszka ty musisz byc bardzo sfrustrowana bo cała ciaze jestes na kafe zajrzałam rano pisałas teraz znowu piszesz nie mozesz sobie z mezem pogadac??

Gość nie wytrzymam ze smiechu
co to oznacza? boja sie tego co zobacza i wcale mnie to nie dziwi a wy ich na siłe ze soba tam ciagniecie? po co? tez sie boicie isc do porodu? to trzeba było pomyslec o tym zanim posżłyscie do łozka z nim