Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Biłgoraja.

Mija 7 lat od zatonięcia Kurska

Polecane posty

12 sierpnia 2000 roku podczas manewrów na Morzu Barentsa doszło do ekspozji w okręcie podwodnym klasy Oskar II \"Kursk\" który zatonął i osiadł na głębokości 110-112 metrów.Zginęło 118 marynarzy.

Gość nudny jestes endrju
spadaj

Gość Andrzej nie pisz tu takich
rzeczy, w natłoku tematów o dziewicach analnych i głupawych serialach,pośród egoistów taki temat jest skazany na wymarcie:(

Dobrze, że przypomniałeś o tym... To była wielka tragedia. W obliczu czegos takiego moje błahe ptoblemy dnia codziennego są niczym.

Ciebie nic Ci ludzie nie obchodzą i w jakimś sensie masz prawo do takiego myślenia bo to nie byli Twoi krewni. Ja jednak postanowiłem napisać ten post niezależnie od tego co myślisz.

Ja nie rozpaczam z tego powodu ani nie popadam w depresję i nikogo do tego nie namawiam,wczoraj świetnie się bawiłem na dyskotece,ale przykro mi ze niewinni ludzie zginęli. 23 z nich przetrwało wybuch i w ciemnosćiach czekali 2 doby na ratunek który nie nadszedł.

Andrzej Wal do polityki. Najlepiej do jakiejś partii mającej prostszy elektorat. Lubisz czarować, ale jakoś do mało ambitnego audytorium. :-D ps; Jestem na Kafe od paru miesięcy. Rocznic z większą liczbą ofiar (z całym szacunkiem dla tych marynarzy) nie brakowało. I gdzie byłeś 1 sirpnia ? :-)

przykro Ci? oj jakiś Ty wspaniały:D papier wszystko przyjmie, a Ty mile połechcesz swoje ego

Jeb nie przyjmuj się:) ja mam szacunek do wszystkich istot, ale też wiem że niechciane rzeczy zdarzały się i będą się zdarzać

maalutka skad w Tobie tyle niechęci?? wspaniały nie jestem.Do polityki się nie mieszam,to bardzo brudna dziedzina za obłudnego się nie uważam,interesuje się okrętami dlatego postanowiłem wspomnieć o tym.

Nie jestem zazdrosny. Czasem po prostu bawią mnie twoje topiki. I to szystko. Tu akurat nie nabijam sie bo dotyczy to śmierci niewinnych ludzi. Śmiać mi się chce z tych o miłości, pisanych prostą retoryką telenowel brazylijśkich. :-D

Gość no tak...*
Andrzej ma racje ...dobrze, ze przypomniales... ile to juz lat po wojnie a wciaz mowi sie o ludziach, ktorzy gineli w obozach konc. o dlaczego nie o ludziach Kurska ? Czyzby ich smierc nie zaslugiwala na wspomnienie? Tak, pamietam ta tragedie.

Gość iiiiiiaaaa
mija takze 7 lat od smierci mojej kuzynki, 20 lat od smierci mojego taty, 2 lata od smierci dziadka ich smierc nie zasluguje na wspomnienie? nie zebym nie wspolczula rodzinom zmarlym. tylko ze nie da sie pamietac o kazdej tragedii z przeszlosci i o wojnie tez nie i to probuje powiedziec jeb

Gość nie siedzę2
iiiiiaaaa ha tylko wytłumacz to takiemu CKM jak Andrzej z Biłgoraja:o

Gość nie siedzę2
Andrzej z Biłgoraja ty się chłopie lecz, co ma do tego nielubienie?? kto ma inne zdanie od razu cię nie lubie albo na Ciebie napada etc.itd. ktoś tu słusznie zauwazył kolego Twoje napuszone ego i jakby zgadl, że mentalnie masz 11 lat :D:D

Gość nie siedzę2
dlaczego? dlaczego? dlaczego? a powodu prostego zakładasz topik na publicznym forumie i nie kapujesz że każdy może napisac i nie każdy kto ma inne zdanie jest twoim wrogiem zrozum, nie atakuje Cię , to konfabulacje twojej chorej wyobraźni