Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OMAMAMIJA

Zatkany nos

Polecane posty

Gość OMAMAMIJA

Od czwartku mam zatkany nos, byłam u laryngologa ale ona stwierdzila, że to jakaś "wirusówka" bo oprócz tego że mam nos zatkany to boli mnie trochę głowa(temperatury nie mam i drapie mi w gardle), przypisała mi Sudafen, Aleric i coś tam do nosa-do psikania i mówila że powinno pomóc, ale NIE POMAGA i wzięła jeszcze druga opcję,że to może alergia na kurz i suche powietrze.Jak sobie z tym radzic-z alergią takiego typu?????

Gość OMAMAMIJA
pomocy

Gość na suche powietrze
rozwieś mokre ręczniki w mieszkaniu, ewentualnie możesz jeden z nich zwilżyć naparem z rumianku.

Gość ssaj olej
łyżkę oleju przez 20-30 minut rano i wieczorem 1h przed posiłkiem. pomaga!

Gość marta

Polecam inhalacje. Warto pomyśleć o Simple jeśli inhalator ma być używany często i przez całą rodzinę. Można go stosować u dzieci, można u dorosłych, masz w zestawie dopasowane rozmiarowo maseczki dla jednych i drugich.

Gość rtr

Mogę wśród takich godnych zainteresowania urządzeń wymienić nieduży inhalator od SAnity - Silent Mesh. Bardzo fajny sprzęt, który u mnie się świetnie sprawdza, Korzystają z niego również dzieci jeśli jest taka potrzeba więc ogólnie możemy polecić.

Gość marek

Sam szukałem takiego inhalatora, który mogę mieć zawsze pod ręką, a często w różne miejsca jeżdżę więc u mnie się rzeczywiście fajnie sprawdza, mogę polecić Silent Mesh – u mnie sprzęt się dobrze sprawdza i jak szukacie niewielkiego inhalatora to weźcie ten model pod uwagę.

Gość kuba

Faktycznie trudno jakiś jeden konkretny model wybrać, bo na rynku propozycji jest sporo, ale pewnie jak poszukacie to uda się coś odpowiedniego wybrać. Na pewno w Sanity mają sporo ciekawych inhalatorów między innymi coś dla dzieci, czy siateczkowy, kieszonkowy Silent Mesh, więc można oczekiwać, że ten wybór będzie tam dobry.

Gość mark

Zdecydowanie jak ktoś potrzebuje udrożnienia dróg oddechowych w różnych sytuacjach to warto mieć ten mały inhalator Clip pod ręką, bardzo dobra propozycja, bo można szybko działać w każdej sytuacji bo jest bardzo małych rozmiarów.