Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona67786

POMOCY!!!!Mam coraz cieńsze włosy!!!

Polecane posty

Gość zrozpaczona67786

Mimo że o nie dbam,stosuję naftę i żółtka,nie używam suszarki,prostownicy,lokówki itp ciągle wypadają,szczególnie przy czesaniu i się łamią :( Kucyk jest coraz bardziej cienki.Ratunku!!!Co mogę zrobić żeby przestały wypadać i zaczęły odrastać?Stosowałam już wiele różnych preparatów ale nic nie pomaga :( Błagam,pomóżcie bo już nie wiem co mam robić :(

Gość s.kostrubalaop.pl
Witaj !!! Jeszcze niedawno przezywalam ten sam koszmar,przeczytalam o tym bardzo duzo,wchodzilam na fora internetowe i wszedzie szukalam pomocy,jest kilka przyczyn takiego stanu,nie jestem lekarzem ale mam jakas minimalna wiedze na ten tamat,piszesz ze nie uzywasz suszarki prostownicy wiec ten powod odpada,jest kolejny zla dieta (u mnie bylo akurat to powodem nie odchudzalam sie ale duzo pracy szybki styl zycia brak czasu na normalny posilek i stres dodatkowo),odchudzanie,stres wreszcie srodki hormonalne. A teraz do rzeczy pomogl mi INNEOV GESTOSC WLOSOW(w aptece 60tabletek za jakies 80zl)wystarcza opakowanie na okolo miesiac ale trzeba stosowac co najmniej 3 miesiace trzeba byc systematycznym i zetelnym,polykac codziennie,dodatkowo wcieralam ampulki VICHY DERCOS z AMINEXILEM,tu niestety wiekszy wydatek 18ampulek w promocji bo normalnie jest ich 12 kosztuje jakies 150zl,ja kupowalam na allegro.Niestety kuracja czasochlonna i dosc droga,ale skuteczna bynajmniej dla mnie,po okolo2 miesiacach stosowania jednoczesnie tych dwoch srodkow zauwazylam poprawe wlosy staly sie grubsze i mocniejsze, lsniace,po okolo 4-5miesiacach zauwazylam ze rosna nowe wloski;)sterczace i jest ich naprawde duzo(mam nadzieje ze nie zapesze)pierwszy raz mialam taka sytuacje nigdy nie mialam z tym problemow,czasem moze byc to genetyczne,plakalam kiedy mylam glowe,dlatego pisze ten dluuuugi moj wywod w nadzieji ze moze i Tobie pomoge,powodzenia trzymam kciuki,pozdrawiam.

Gość zrozpaczona67786
A nie ma jakieogś tańszego sposobu?Nie wiem skąd mogłabym wziąć tyle kasy

Gość zrozpaczona67786
A możesz napisać konkretnie jakie widziałaś efekty i po jakim czasie?Biegnę jutro do apteki :D

Gość katii
Cześc mam ten sam problem co ty jeszcze nie dawno miałam tyle włosów ,a teraz sa tak rzadkie .Używam ampułek radical 15 amp€łek kosztuję cos około 34zł i tez sa naprawdę bardzo dobre wciera się je codziennie w skóre głowyi dodatkowo biorę witaminy MERZ SPEZIAL i myję szamponem z czarnej rzeczy i radzę kupić skrzyp polny tabletki tez pomogą .U mnie łamie sie tych włosów mniej i przestają w koncu wypadać .

Gość katii
Powiem ci ,że kosmetyki drogie nie zawsze są dobe ,bo płaci się za markę i za opakowanie .!!!!!!

Gość katii
Widzę poprawę ,bo zaczynają odrastać takie malutkie

Gość zrozpaczona67786
Podnosze

Gość zrozpaczona67786
up up