Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnulka18.05.1987

Czemu żonaci faceci kręcą dziewczyny najbardziej???

Polecane posty

Gość Czarnulka18.05.1987
A do przytulania to ja sobie znajde takiego swojego juz chlopaka :) Ale zoną to ja nigdy nie będę - nigdy :) Ehhh, kobitki, mylicie sie jesli myslicie ze wszystkie kochanki chca waszego meza odbic i miec tylko dla siebie. Mysle ze wiele jest takich ktore chca go tylko tak dla dobrego dzikiego sexu, tak po prostu bez zobowiazan :p

Gość Czarnulka18.05.1987
Reszte czasu spedzam w pokoju zajadajac sie frytkami i myslac jakie akrobacje seksualne wykonuje moj ukochany ze swoja zona

Gość Czarnulka18.05.1987
A wiecie jaka to megasatysfakcja czuć pożądanie takiego zajętego faceta?! Nie da sie opisac, to że wybrał mnie niż swoją ukochaną żonkę :) Masakra normanie :p

Gość Czarnulka18.05.1987
Znowu jakis wstetny podszywacz z tymi frytkami, pewnie jakas zazdosnica, hehehe :p

Gość Czarnulka18.05.1987
Jestem boska :)

Gość Ty ścierwo

Gość pomysl sobie
pomysl sobie ze przez taka jak ty rozpadl sie moj zwiazek.Moje dziecko nie ma teraz ojca,a ja mam swoja firme i zyje wygodniej niz moglo by ci sie zdawc. I wyobraz sobie ejszcze to: ze po dziecku nie mam rozestpow,ma super figure,chodze do kosmetyczki 1 raz w tygodniu,do fryzjera raz na 2 tygodnie... Wiec gowniaro,ktora robi makijarz z kosmetykow ze sklepu za 2 zlote,farbuje wlosy farba kupiona w najtanszych hipermarkecie,porownaj sie ze mna:) Acha. Zycze powdzenia! Jak wpadniesz z takim zonatym to zobaczymy kto sie bedzie msial,bo ty na pewno NIE!!! HAHAHAHAHA:):):):):):):classic_cool:

Gość burakkkk
a to jej dogadala

Gość Czarnulka18.05.1987
He, tak się złożyło, że również nie narzekam na brak kasy :) Mam swoje naturalne ciemne brązowe włoski, a co do makijażu to używam eyelinera Guerlain i cieni YSL :p Czasem pożyczam torebkę od mamusi Chanel :p Jakbyś mnie zobaczyła to gwarantuje, że umarłabyś z zazdrości :p

Gość Czarnulka18.05.1987
Zresztą żadna kosmetyczka i żaden fryzjer nie da takiej frajdy jak zajęty facet, który ślini się na mój widok :) To jest nieziemskie uczucie :p :p :p Niesamowite wprost!

Gość pomysl sobie
Chanel to kiepska firma,mam od niej uczulenia. No pewnie ze na brak kasy nie nazekasz. Nazekasz natomiast na brak chuja w tej swojej grubej dupie. Zycze ci,z calego mojego serca, abys kiedys wpadla! Bo uwierz kochana,nawet zakladajac gumke,lub stosujac tabletki mozna wpasc. Tak wiec koncze, ide sie wykapac w mojej wannie z masazem bo jestem zmeczona uzeraniem sie z malolatami a takze z facetami ktorzy maja w glowie jedynie poped. No i jeszcze jedno,facet kroy robi takie "skoki w bok"to kurwiarz,wiec teraz zapytaj sie sama siebie,jak sie nazywasz:):):):):):classic_cool:

Gość Czarnulka18.05.1987
skad wiesz ze jestem gruba😭

Gość pomysl sobie
Poza tym ta prowokacja jest marna... Moglas sie choc troszeczke wysilic...

Gość Czarnulka18.05.1987
Znowu debilny podszywacz ....

Gość Czarnulka18.05.1987
Więc kolorowych snów :) Nie denerwuj się tak, to moje życie i raczej nie zrobiłam tego z twoim byłym mężusiem, bo ten z którym jestem jest nadal żonaty :) Papa :)

Gość pomysl sobie
Zapomnialam dodac.Mam 22 lata i juz osiagnelam to czego inne gowniary mi zazdroszcza:) hahahaha:classic_cool:

Gość Czarnulka18.05.1987
wysililam sie jak moglam najbardziej. nie czepiaj sie

Gość croll
no tak, panie byki, a moze krowy, to rzeczywiscie takie puszczalskie, ale masz moze chlopaka, a moze chlopaka rzucilas dla zonatego?

Gość Czarnulka18.05.1987
Ojjjj, to ślub musiał być w lodziutkim wieku, a dziecko zdaje się z wpady, ups. Więc czego się spodziewałaś, że to będzie wielka miłość? Hehe, facet pewnie nie chciał być chamem i z litości się z tobą ożenił, hehehe :p

Gość Czarnulka18.05.1987
spadaj podszywaczu!

Gość Czarnulka18.05.1987
Nie mam chłopaka, zamierzam mieć tak za jakieś pięć lat :)

Gość Czarnulka18.05.1987
I na pewno nie jest żadną prowokacja, chciałam podzielić się tylko swoim szczęściem i zwycięstwem :) :) :)

Gość croll
to chociaz uczciwa wobec potencjalnej drugiej osoby :)

Gość Czarnulka18.05.1987
nie mialam zadnego chlopaka. kreca mnie tylko zonaci. tak mam od urodzenia

Gość Czarnulka18.05.1987.
kiedy mialam 3 i pol roku przezylam swoja pierwsza milosc z dziadkiem kolezanki. ach co to byl za facet...

Gość Czarnulka18.05.19877
Co za namolny i upierdliwy podszywacz. Ehhh, niektórzy to zawsze pustakami zostaną.... Wysiliłabyś się i napisała coś we własnym imieniu prostaku.

Śmiać mi się z was chce, hehe :p

Gość Czarnulka18.05.1987.
pekam ze smiechu:D

I z tego który nawet założył sobie konto z moim wcześniejszym nickiem 87 na końcu. Ale musiałam cie debilu rozdrażnić, hehe :p