Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająąća

BRWIIIII!!!!! wrrr

Polecane posty

Gość pytająąća

jestem ciemną blondynką, mam jasne brwi:O albo tylko takie się wydają bo są strasznie rzadkie i cienkie i krótkie, mozna coś na to poradzić, chciałabym mieć grubsze o kolorze brązu Da się coś zrobić?

Gość poomoccy
zacznij uzywac kredki

Gość może przyklej sobie sztuczne
:-)

Gość dotty
Chętnie bym Ci oddała trochę moich, mam brązowe i straaasznie gęste :O Cięzko jest je ujarzmić :( Myślałaś o makijażu permanentnym (czy jakoś tak :P)

Gość viviennnn
moze brazowa henna???? tam gdzie nie ma wloskow dorysuj kredka i rozetrzyk patyczkiem kosmetycznym lub stara szczoteczka do zebow, zeby nie bylo tandetnego efektu namalowanych kresek. smaruj brwi olejkiem rycynowym - wzmacnia i przyciemnia

Gość viviennnn
przy dlugotrwalym stosowaniu przyciemnia.

Gość gjko
mi rzęsy przyciemnił po 1 zastosowaniu tj po paru godzinach

Gość viviennnn
u mnie efekty zauwazalne byly po jakis 2m-cach. smarowalam brwi codziennie wieczorem na noc. trzeba to robic systematycznie i cierpliwie. prawda jest taka ze nawet najlepszy kosmetyk nie przynosi efektow po dwoch razach. trzeba byc systematycznym. a smarowanie brwi olejkiem rycynowym nie jest ani czasochlonne, ani skomplikowane ani kosztowne ( olejek jest tani ). przy okazji mozesz go tez wcierac w paznokcie - beda ladne i zdrowe

Gość viviennnn
kiedys jako glupia 16-latka wyrwalam sobie prawie wszystkie brwi:( mialam takie beznadziejne kreseczki... potem odrosly...ale inne:( rzadkie. olejek pomogl mi je zregenerowac

hey. ja mialam straszny ksztalt brwi(jedną krotszą od drugiej ;P ) ale poszlam do kosmetyczki i mila pani zrobila mi henną i teraz mam piekne brewki,fajny kolor:) ja mialam robione henną grafitową-proponuje isc do kosmetyczki,na pewno Ci poradzi cos dobrego dla Twoich brwi:) pozdrawiam aha i placilam dyszke a henna trzyma sie miesiąc:)