Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anv

atopowe zapalenie skóry

Polecane posty

czy są tutaj jakieś dziewczyny, które mają problem z atopowym zapaleniem skóry?? Ja cierpie na to schorzenie od lat , ale do tej pory nie wiem jakie kosmetyki moge stosować, czy mógł by mi ktoś doradzić w tej sprawie??

Gość pmddtka
hej witam w klubie tez mamten problem wydaje mi sie ze jedynym wyjsciem jes sie wybrac do dermatologa - alergologa na testy tzw kontaktowe sprawdza na co mozesz reagowac alergicznie glownie skladniki kosmetykow jakies metale itd jest tez mozliwosc sprawdenia gotowych kosmetykow a wtedy wszystko bedzie jasne czego unikac i problem ... no mozze nie zniknie ale napewno sie poprawi ja naprzyklad jestem uczulona niektore zele ahypoalergiczne z apteki !! powodzenia

Gość Anytime
Jest nowa seria kosmetyków - Atopra, można ją dostać bez recepty - chyba można spokojnie polecić :)

Gość ewqa2
Polecam kosmetyki BIODERMA, sa dobre.

Gość takma
mój synek ma problemy z ATZ i ostatnio polecono nam kosmetyki z serii emollium (czy jakoś tak dokładnie nie pamietam) i oakazły się naprawdę skuteczne

Ja polecam te z serii Dermo-Pediatrie Musteli,przeznaczone dla wszytskich z azs. Spobuj moze naturalnych?Są bardzo delikatne i rzadko uczulają. lavera ma w swojej ofercie produkty dla osob majacych wlasnie taka delikatna,alergiczna skore. Popros ich moze o przyslanie probek www.lavera.com.pl

Gość katieeee
Polecam Atoprę, stosuję krem i emulsję, noszę się z zakupem żelu do mycia. Krem i emulsja są nadspodziewanie dobre, działaja. Z czystym sercem polecam