Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuniekkkk

jak pozbyć sie byłej szantazuje mnie

Polecane posty

Gość niuniekkkk

byłej kochanki,której nie kochałem to był tylko seks i miła rozmowa zreszta za jej zgodą ona ma męża,a teraz mnie szantazuje jak jej w końcu walnąłem że jest inna która kocham od roku pomóżcie

Gość niuniekkkk
no i co nikt mi nie pomoże

Gość Fretka Beretka
a jak mamy ci pomoc? zabojstwo na zlecenie?

Gość Niuniaa ta prawdziwa
Osz Ty, Niuniek. Masz jednak inną. :o

Gość niuniekkk
no mam inną i ja kocham a ta poprzednia jest okropna,nic nigdy jej nie obiecywałem i nie chce sie odczepic wypisuje ciągle sms że jest nieszczęsliwa,że mnie zniszczy ,że odebrałem jej sens zycia,że mnie kochała i takie tam dyrdymały,jak sie jej pozbyć ,bo faktycznie tylko zabójstwo tej baby uwolni mnie od niej ,nie daje mi zyc i zatruwa mi każdy dzień od rana wypisując bzdury

Gość hhmmmmm...hmm..
trzeba było nie jej nie oszukiwać. Teraz masz nauczkę :P

Gość ** ** ** ** ** ** ** ** **
no jak ma męża to może ja postrasz ze rozwalisz jej małżeństwo jeśli nie przestanie...a jak ma dzieci to jej powiedz że będziesz świadkiem jej męża i będziesz zeznawał tak żeby jej odebrali prawa rodzicielskie/nie przyznali prawa do opieki na początek proponuję schować kulturę w kieszeń i wydrzeć na nią gębę

Gość niuniekkk
dzieci ma juz dorosłe ona sama stwierdziła że jest w stanie rozwalić swoje małżeństwo żeby tylko rozwalić moje,które i tak jest rozwalone ale tkwie w tym bagnie ze względu na dziecko i jeszcze inne rzeczy a kocham i jestem z nia moim Kochaniem i tylko ja kocham a do tej byłej rzadne argumenty niestety nie docieraja ,wykańcz mnie to psychicznie wydarcie mordy cholera nie bardzo potrafie

Gość JNiuniaa ta prawdziwa
Niuniek, lekceważ ją. I tyle. Więcej nie zrobisz.

Hihihi.... Niuniek, Ty wiesz, ze jakoś mi Cię wcale nie żal? ;) Rozkochałeś kobitkę, to teraz masz! :D ...zaproponuj jej \"przyjaźń\"... ;)

Gość niuniekkk
moje Kochanie też tak mówi,ja nie odpisuje na te durne sms-y a ona i tak pisze i psuje mi humor non stop i co chwile zmienia zdanie i raz mnie kocha raz nienawidzi ,kobiety czy to nie jest poniżające tak łazic i mędzić .Wyraznie dałem jej do zrozumienia że mam jej dość i nie chce jej znac a ona nadal mnie męczy