Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dedwddw

Moja koleżankaz pracy,podnieca się tym, że robole na budowie na nia gwiżdżą!!

Polecane posty

Gość ale głupia
głupia pusta PI**A Z TEJ TWOJEJ KOLEZANKI, A KTO TWIERDZI INACZEJ..TO ZNACZY, ZE ZAZDROSCI!!! HEEHEH HAAHAH HEHE

Gość ale głupia
głupia pusta PI**A Z TEJ TWOJEJ KOLEZANKI, A KTO TWIERDZI INACZEJ..TO ZNACZY, ZE ZAZDROSCI!!! HEEHEH HAAHAH HEHE

Gość ale głupia

Gość ale głupia

Gość ale głupia

Gość ale głupia

Gość ale głupia

Gość ale głupia

Gość ale głupia

Gość ale głupia

mysle ze racja lezy po srodku, bo: 1) rzeczywiście jest to śmieszne co robi Twoja kolezanka i podejrzewam ze sama bym sie niezle smiala, gdybym tego co dzien sluchala, i wiele osob z kafeterii tez. 2) panowie z budowy raczej tez nie sa zbyt dobrze wychowani - kulturalny mezczyzna nie bedzie gwizdal za zadna kobieta, i nie jest to zależne od zawodu, jaki on czy ona wykonuje Mnie osobiscie takie zachowanie robotników by przeszkadzało, ale skoro ona to lubi... to przynajmniej masz w pracy ciekawiej:)

Gość CSCDCCDSC
idiotka

Gość chelka
Robotnicy tak samo pieja na dzieci i staruszki,wszystko co przelezie w kiecy cieszy sie aplauzem,tak w przedziale od10-60lat,ta Twoja kolezanka to jakas desperatka!!!!!!!!!!!!!!!

Gość swqsws
chelka masz racje, awszyscy na załozycielketopicu najezdzaja

Gość dweddceded
a najlepsze, jest, ze my pracujemy w małej zapyziałej mieścinie, gdy ja chciałam zabrac, ze soba na balety do duzego miasta:)do moich znajomych..na clubbing..to nie chciała:), a tam sa duzo fajniejsi faceci niz na budowach hehe

Gość kominekkk
Każda kobieta lubi, gdy robotnik zagwiżdże na jej widok. Kręcenie tyłkiem pod placem budowy nie oznacza, że dajemy robotnikowi do tego tyłka dostęp. Chęć skupiania na sobie uwagi mężczyzn jest dla matron dowodem na brak mózgu, podczas gdy taką chęć ma praktycznie każda kobieta – po prostu nie każda umie to marzenie zrealizować. Tłumaczenia, że „można powodzenie zdobywać pięknym wnętrzem i bogatą wiedzą” są po prostu żałosne. To tak, jakby używać widelca do jedzenia zupy. Okazywanie nienawiści wobec kobiet, które przyciągają uwagę Waszych mężów jest dowodem słabości i głupoty – a przy tym stanowi chyba największy komplement dla tych kobiet. Tym sposobem oznajmiacie światu, że jesteście nieatrakcyjnymi raszplami, które boją się o utratę partnera – partnera, którego same sobie wybrałyście.

Gość dweddceded
ale moj maz nie jest rootnikiemz budowy, wiec spoko nie mam o co byc zazdrosna, moja koleznka, przed..osobami wyzej postawionymi od niej tak jak mj prawnik na porzykład...nie jest juz tama cwana..ichetne dopokazywania swych wdziekow.. a ze bałasie jechac, na impreze do duzego miasta,gdzie wiecej atrakcyjnych mezczyzn(niz na budowie), tylko o jej "pewnosci siebie" swiadczy i desperacji hehe

Gość dadsa
ale moj maz nie jest rootnikiemz budowy, wiec spoko nie mam o co byc zazdrosna, moja koleznka, przed..osobami wyzej postawionymi od niej tak jak moj maz prawnik na porzykład...nie jest juz tama cwana..i chetna do pokazywania swych wdziekow.. a ze własnie nie chce jechac, na impreze do duzego miasta,gdzie wiecej atrakcyjnych mezczyzn(niz na budowie), tylko o jej "pewnosci siebie" swiadczy i desperacji hehe

Gość dswedse
le moj maz nie jest rootnikiemz budowy, wiec spoko nie mam o co byc zazdrosna, moja koleznka, przed..osobami wyzej postawionymi od niej tak jak moj maz prawnik na porzykład...nie jest juz tama cwana..i chetna do pokazywania swych wdziekow.. a ze własnie nie chce jechac, na impreze do duzego miasta,gdzie wiecej atrakcyjnych mezczyzn(niz na budowie), tylko o jej "pewnosci siebie" swiadczy i desperacji hehe

Gość Boże kobieto
- jeszcze ci się nie zudziło????????????????????????????????? Ile będziesz pie... o tej swojej koleżance? Masz jakąś obsesję na jej punkcie czy co?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? KRETYNKA

Gość cdccdcd
nie podniecam sie i nie jestem kretynka lecz ona jest !!! Bo ona w piatek powiedziałą w biurze, ze jest najpiekniejsza i ze faceci na nia leca jak muchy do gowna a osmeisza sie tym, bo gdyby chociaz była piekna, koledzu z biura sie z niej smieja, bo jest watpliwej natury, a ma przezwisko "narcyzka"

Gość dsadweeede
nie podniecam sie i nie jestem kretynka lecz ona jest !!! Bo ona w piatek powiedziałą w biurze, ze jest najpiekniejsza i ze faceci na nia leca jak muchy do gowna a osmeisza sie tym, bo gdyby chociaz była piekna, koledzu z biura sie z niej smieja, bo jest watpliwej natury, a ma przezwisko "narcyzka"

Gość mezczyzna nie z budowy
ona jest pusta idiotka i tyle

Gość do heh wielkie G
idiotka idiotka idiotka idiotka idiotka idiotka fajny sposob , i prosty na dowartosciowanie sie;)hehehe

Dziwi mnie to, ze wy (kobiety) nie macie na prawdę o czym gadać. Jedna idiotka łazi po budowach, druga pisze o tym na forum, a pozostałe sie z tego cieszą wypisując głupoty na forum. LUDZIE. Czy wy nie macie własnego zycia?!

Gość dewded
facet taki se..ale sma przyznaj cyz ona nie jest głupkowata..propokuje roboli..i pozniej sie dziwia, ze są gwałty!!

Gość DDEDEDED
no dobra w takim razie...powiem,.,,..ale mądra z niej laska!!fajnie tak wsrod roboli szukac poklasu!!wspaniała niesamowicie intelgebtna kobieta

Gość SDSDSDSD
na taka laske jest jedno okreslenie PUSTAK BUDOWLANY!!!

ej, ja jak jade na rowerze zawsze to tam po drodze jest wlasnie duzo domow budowanych.. no i ci robole tez cos do mnie wolaja, gwizdaja, gapia sie, puszczaja oczka itp:) niektorzy sa bardzo mlodzi i starsi tez sa:P ale ja zawsze se mysle: boooze! robole po zawodowce, co taki shit moze miec we łbie?! gapi sie na jaka laske i slini sie bo mu robota nia pasi:/ Ps. jestem zgradna i urodziwa:P Pozdrawiam;*