Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dedwddw

Moja koleżankaz pracy,podnieca się tym, że robole na budowie na nia gwiżdżą!!

Polecane posty

Gość dedwddw

To jest dla niej potwierdzeniem jej atrakcyjnosci.Ma taka prace, ze chodzi po budowach, niewazne, ja z nia pracuje. Do pracy przychodzi w mini, ledwo za tyłek i obcasy(jak doda):)..I tak ubrana idzie na budowe:)Wiadomo jacy sa robole na budowach..na kazda, laske gwizdza.. Pozniej przychodzi do biura i opowiada, jak to nia robole leca, a my lejemy z niej.Jak wychodzi w teren..ryczymy ze smiechu..Jakie miny na budowie waliła raz:), jak była z moim szefem.Osz Ty, jak Doda na koncercie..hehe A Ci robole, to stare ohydne dziadki...//??Stara baba, a taka pusta..hehe Za to w biurze mamy wesoło, jak przychodzi i opowiada u swoim watpliwym powodzeniu(u roboli).Gdy szef zakazał jej nosic miniowek do pracy, sie , ale wkurzyła!!

Gość dedwddw
Co myslicie, o przychodzeniu do firmy w obcisłej bluzce z wyskakujakymi cyckamii miniowska za tyłek??

Gość dedwddw
Przychodzi z terenu i opowiada, wiecie jak sie patrzyli na moje nogi..mam je takie wspaniałe nie ma co sie dziwic!!:) a wszycy głowy pod biurka i w smiech..krzywonoga.; jest i tyle, a , ze ubierze mini za dupe, nie ma sie co dziwic, ze robole sie patrza.. Jak idzie na budowe mowi, do roboli "NO CZESC CHłOPAKI"(a to Panowie starsi od niej w wieku 40 lat)

Gość arachutka
jakas idiotka, chyba niedowartosciowana

No to macie niezłą polewke z tej kobiety. :P A co sądze o takim stroju,nie jest odpowiedni. ;) Kobieta powina się ubierac do pracy ładnie,gustownie,z klasa bez zadnej miniowy czy odsłonietym dekoltem.No,ale widac tej kobiecie to odpowiada,jak faceci się na jej widok ślinią.Ble. :?

Gość dedwddw
ale ona chodzi w dżinsowej krótkiej spodnicy, nie wyglada to zbyt elegancko, do tego.miała bluzka obcisła, na maksa..

Gość dedwddw
takie osoby są żałosne, bo myśla, ze sa podziwiane i wszyscy na nie leca, a tak naprawde, ludzie maja z niej polewke na maxa jakby robole na budowie, byli znawcami piekna kobiet heheheh wystarczy im troche ciała pokazac i gwiżdza(no chyba, ze ktos jest naprawde odrazajacy)

Gość iizzzzzzzzz
A ja powiem ze nieładnie z kogoś sie śmiać,jeśli ona ma niskie poczucie wartości to byc może w domu ma pieklo,mąz ja zdradza lub tym podobne.Ja starałabym sie pomóc koleżance,łagodnie zwrócić jej uwagę.Jak byś sie czuła jakby ktoś sie z Ciebie śmiał?

Gość iizzzzzzzzz
To jest czesty mechanizm kobiet ,których mąż zdradza albo maltretuje psychicznie.

Gość dedwddw
do izzz nikt jej nie zdradza ani nie maltretuje, ona ma faceta, ktory by jej nieba uchylił, ale jak widac, woli wzrok roboli Ona jest pusta

Gość dedwddw
babciu zarabia tyle, ze moze sobie spokojnie porzadne ciuchy kupic

Gość Mrott
Słuchaj, a co Ciebie to boli? Jak jest głupia, pusta i sie ośmiesza, to w końcu jej problem. A skoroma takiego zapatrzonego w nią faceta, to widać wcale taka beznadziejna nie jest. A może ty sam się w niej podkochujesz, co kolego :)

Gość dedwddw
ja w niej, ona jest taka przcietna..ze przecietniejszej nie ma.. nie podkochuje sie, ale smiesza mnie takie kobiety, dla ktorych wazne sa pogwizdy roboli.Osoba ktora przychodzi w takiej spodniczce do pracy, gdy wszyscy inni , inne kobiety maja spodnice, do kolan, bo taka nieobowiazujaca zasada, wiecjakos to chyba o niej swiadczy.A nwet jakby była piekna i tak bym sie w takiej pustej osobie nie kochał..Przykro mi..karierowiczka..tyłkiem robi kariere

Gość Mrott
Nadal nie rozumiem, dlaczego sprawa tej Pani tak bardzo Cię rusza, wywołuje tyle emocji, skłania do rozważań?

Gość dedwddw
ale nie śmialibyscie sie gdyby ona na podstawie, gwizdow roboli...opowiada w całym biurze, jak to "kazdy afcet na nia leci, jak to jej ciezko z tymi spojrzenia i gwiazdami" taa ciezko, jak sama prowokuje

Gość dedwddw
a nic, po to forum, aby pisac nic ciekawi mnie psychika i myslenie takiej pustej osoby? co ona tym gadaniem chce osiagnac? hehe

Gość co ona chce osiągnać
chce się DOWARTOŚCIOWAĆ, bo widocznie ma niskie poczucie własnej wartości, raczej należy takiej osobie współczuć niż się z niej naśmiewać, musi być jej ciężko tak cały czas grać kogoś innego, żeby ludzie nie zorientowali się, że tak na prawdę, jest nieśmiałą, zagubioną osobą....

Gość dedwddw
przepraszam, nie wystarczy jej jeden facet?facet ktory ja kocha??

Gość dedwddw
zadziwiajaca jest psychika kobiet!!facet ja kocha, a ona woli oklasku u roboli szukac!!

Gość raskotka
bo rozumiem jej zachowanie,,gdyby była samotna, ale nie jest.Wspołczuje jej facetowi

tak faktycznieto pewnie \"niezły \"z niej fachowiec hehe, skoro do pracy chodzi w obcasach i miniwowie z dżinsu

taki z niej fachowiec, pewnie, jak z dody piosenkarka ROCKOWA(jak to ona podkresia, a robi chamski pop)

Gość pasztet z powołania
Pewnie się tym dowartościowuje ze na nia gwizdza stare robole:D Jak przechodzi panienka w spodnicy czy w bluzce na szelkach to zawsze tak jest:D

Gość dedwddw
no więc, własnie, na kazda w miniowie gwiżdzą!!! a ona na podstawie tych gwizdow, przychodzi dumna do biura i opowiada jakie miała powodzenie na miescie, ze kazdy na nia leci hehehe hihihi hahaha

Gość nnononono
ale ubaw macie:) z kolezanki

Gość co sie tak przyczepiłas tych
"roboli z budowy"? Może jej zazdrościsz?

Gość dwdwdwedwed
ZAZDROSZCZE JEJ, ZE ROBOLE NA NIA GWIZDZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 JASNE ZAZDROSZCZE JEJ STARYCH ROBOLI!!!!!!!!!!!!!!!HIHIH HEHEHE WEZ MNIE NIE ROZSMIESZAJ, GDYBY TO byli chociaz młodzi, przystojni faceci, ale to sa dziadki

Gość dwdwdwedwed
ZAZDROSCZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE JEJ GWIZDOW ROBOLI... ALE S MNIE ROZBAWIłą..ludzie nie jestesm tak dziecinna i głupia zeby gwizdy roboli miały znaczenie dla mnie nie w ten sposob podobudowuje swoje ego, znam bardziej wyrafinowane sposoby..