Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łomatko jedyno

co na puszace sie wlosy?

Polecane posty

Gość łomatko jedyno

dodam, ze mam wycieniowane, dlugosc do ramion, ale sa tak lekkie i delikatne jak u dziecka, normalnie stercza do gory, nie dziala na nie grawitacja!!! stosuje odzywke i balsamy i nic nie pomaga. chce je jakos obciazyc.

coś wygładzającego, na suche włosy, jakieś serum może, takie kosmetyki wygładzają, nabłyszczają, jak się przesadzi z ilością to nawet przetłuszczają. Samam mam ten problem - po umyciu i wysuszeniu szopa - a jescze mam grzywkę. uZywam prostownicy i serum wygładzającego firmy ZeroFrizz na zmianę z jedwabiem albo prostownica

Gość łomatko jedyno
sluchaj, mam takie serum, dalam za to ze 50 zl w salonie fryzjerskim, ale jak nawet delikatnie powyciagam palcami wlosy na to serum to one zaczynaja mi sie WYWIJAC i zakrecac!! chyba juz nic sie nie da z nimi zrobic

Gość łomatko jedyno
*z 50 zl mialo byc ;)

Gość łomatko jedyno
probowalam. mam nawet taka co nie niszczy podobno klakow - i wygladam jakby mnie krowa polizala. ja mam za malo wlosow na prostowanie, za cienkie sa. wyglada po wyprostowaniu jakbym miala ich z 5 na krzyz!

Gość methe
Miałam ten sam problem, tylko że ja mam bardzo gęste i grube włosy, więc nie wiem czy moje sposoby zadziałają też na twoje włosy. Przede wszystkim nie czeszę włosów gdy są suche, bo potem mam siano. Używam odżywki Dove z linii regenerującej, bo jednym z powodów puszenia się włosów jest ich suchość i zniszczenie. Potem nakładam na mokre włosy piankę (ja używam Sunsilka do włosów kręconych i bardzo mi odpowiada) i na koniec krem Dove wygładzający (taka złotawa seria). Ale mówię, nie wiem czy zadziała, bo mamy inny typ włosów. Wcześniej stosowałam też jedwab w płynie, działał świetnie na puszenie, ale włosy były już za bardzo przyklapnięte. Proponuję poszperać na damskiej torebce i zobaczyć jakie kosmetyki wygładzające chwalą czytelniczki.