Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka12345

czy powinno być mi przykro?

Polecane posty

Gość stokrotka12345

Witam wczoraj byla nasza pierwsza rocznica slubu wieczorem poszlismy do Kosciola. moj maz zawsze mawial ze Kosciele sie modli, rozgladac sie, a juz tym bardziej cokolwiek powiedziec. Zaraz jak zaczela sie msza weszla mloda dziewczyna z dlugimi czarnymi wlosami i niebieskim sweterkiem odkrywającym całe jej ramiona. Jakos tak zerknęlam na mojego meza i patrze jak mu oczy lataja. Wczesniej zawsze nawet jak na niego popatrzylam to nawet nie zerkal na mnie taki byl na mszy skupiony. Po mszy mowie do niego, ze sie patrzyl. On stanowczo się zarzekł, ze nie. Ja spokojnie: przeciez widzialam. A on na to bo miala fajny sweterek. Zrobiło mi sie bardzo przykro.W koncu najpierw zarzekl sie, ze sie nie patrzy. Mi samej juz dawno nie mowil ze fajnie wygladam. A samo to, ze wczoraj był rowny rok jak wzielismy slub. :(

Gość nie powinno
to przecież chłop, oni tak mają

to tylko facet a wypieral sie zeby nie robic Ci przykrosci - nie przejmuj sie tak bardzo

Gość ___________________
A jak widzisz fajnego faceta to na niego nie patrzysz? :O Nie histeryzuj :O

Gość teraz tak juz bedzie
do slubu patrza na nas po slubie byle nie na nas:(

rozumiem Cie doskonale i mi tez byloby przykro,bardzo przykro..Niestety,mezczyzni tacy sa czasami...Jedyne co nam poztaje to tez np.ubrac sie inaczej niz zwykle zeby wkoncu zwrocil uwage.

Gość vnvvxx
buhahaha ale robisz problemy do konca zycia faceci beda sie ogladac za innymi kobietami czy tego chcecie czy nie. wazne aby na ogladaniu sie skonczylo

Gość stokrotka12345
choć w ten wyjątkowy dzień powinien moim zdaniem zachować się inaczej. A za 3 m-ce slub koscielny i nie wiem czy warto :/

Faceci to wzrokowcy,wiec te wybryki to u nich mormalka zapewne. ;) Nie przejmuj się,a niech się gapi,bo tylko tyle może.Zresztą to ty jestes jego żoną,a nie ona. :D

Gość stokrotka12345
wczoraj po tym wszystkim po prostu polozylam sie spac rano jak zwykle zrobilam mu sniadanie, takze do pracy, wyszlam z psem. wracam a go nei ma, komorka zostawiona, czyli zebym czasem nie zadzwonila i nie spytala sie gdzie jest piore, sprzatam, gotuje, prasuje, w domu jest zawsze czysto, jak trzeba maluje ploty, jak trzeba ide robic na dzialce, kompoty robione co roku, obiady, zupa co drugi dzien, zarabiam wiecej od niego. Niestety pracuje w powaznej firmie i nie moge ubierac sie za skapo. Stad wiecej rzeczy kupuje takich pod rpace, bo na wszystko to nie starczy. Splacamy meiszkanie, ktore sama znalazlam dla nas. Bardzo o niego dbam, spełniam zachcianki. A jednak obawy mam rpzed slubem koscielnym. Mam cala rodzine od paru lat w anglii - tam moglabym zaczac wszystko od nowa. Tutaj czuje sie tym wszystkim juz zmeczona. Tym dogadzaniem mu. Tym bardziej ze nic w zamian nie otrzymuje.

Gość kto wątpi nie błądzi
Powiedz mu zdecydowanie ,ze tego tolerować nie bedziesz.I jesli jego miłosc jest wielka ,powienie kontrolować swoje zachowania .Jest to możliwe . Porozmawiaj z nim o sowich uczuciach ,jak sie wtedy czułas.Zapytaj go jak by on się czuł ,jakbyś spoglądala na innych facetów ? Potem biegnij do sklepu i kup sobie coś pikantnego i dalej sama wiesz ... pozdrawiam

Gość naiwna i głupia jesteś
zuzywasz się i dziwisz że zaczyna cie olewać:o

Gość No jak długo możesz ..
być atrakcyjna? Rok, góra. Potem zna każda zyłke u ciebie.

powiem tylko tyle: czasami warto posłuchac swojej intuicji, skoro masz coraz wieksze obawy przed ślubem kościelnym to moze go przełuż albo zrezygnuj z niego, popracuj lepiej nad swoim zwiazkiem i szczerze porozmawiaj z męzem .

Gość stokrotka12345
nie wiem czy sie zuzywam staram się, zyc tak, zeby bylo milo a przy okazji tak jak on chce pieniadze sie odkladaly na koncie nie wiem czy to sa kompleksy czy moze to ze tylko jego jednego tu mam cala moja najblizsza rodzina jest daleko stad gdybym poszla do sklepu zaszalec to pozniej slyszalabym caly meisiac ze malo ma pieniedzy przeze mnie na koncie :/

Gość stokrotka12345
mamy i wspolne i mam swoje ja ale i tak pieniadze sa przeciez wspolne bez wzgledu czy na jego czy moim koncie ja pieniedzy przed nim nie ukrywam

jezeli tak duzo zarabiasz to sobie kup cos extra i przyodziej sie jakos sensownie a nie ubierasz sie pewnie jak mysz koscielna musisz byc seksowna dla swojego faceta i dla innych facetow zeby bylo na co popatrzec :D

Gość stokrotka12345
no i tak właśnie zrobię :)